• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası fazla alınmış kemer

serapalinbeliray

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
34
2
6
22
Arkadaşlar ben 1,5 ay önce Burun estetiği oldum önceki burnum yamuk düşük ve kemeri yoktu doktorum kemeri fazla alıp kavis yapmiş burun sırtım kısa ve çökmüş gibi gözüküyor ayni şeyleri yaşayan dolguyla düzelen felan var mi moralim çok bozuluyor aynı şeyleri yaşayan varsa lütfen yardımcı olabilir mi

Arkadaşlar ben 1,5 ay önce Burun estetiği oldum önceki burnum yamuk düşük ve kemeri yoktu doktorum kemeri fazla alıp kavis yapmiş burun sırtım kısa ve çökmüş gibi gözüküyor ayni şeyleri yaşayan dolguyla düzelen felan var mi moralim çok bozuluyor aynı şeyleri yaşayan varsa lütfen yardımcı olabilir mi
Özelden foto atabilirseniz daha iyi olur.Burun ucu deriniz kalın mi ? Burun ucu kalınsa geç iner,burun ucunun kalın durması,burun sırtını daha çokuk gösterir.Burun sırtı çok alınan burunlar zamanla düşer zaten revizyon kaçınılmaz...

Cokk kısa bir zaman konuşmak için .. 1 sene en az oturması gerekmiyor mu .. dolgu falan asla düşünme

Özelden foto atabilirseniz daha iyi olur.Burun ucu deriniz kalın mi ? Burun ucu kalınsa geç iner,burun ucunun kalın durması,burun sırtını daha çokuk gösterir.Burun sırtı çok alınan burunlar zamanla düşer zaten revizyon kaçınılmaz...
Tabi atiyorum

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende 18 gün önce burun estetiği oldum aynen sizinki gibi burnumun kemeri ve sırtı fazla alınmış ucu kalkık ve üçgenimsi duruyo sanki orta kısmı çökmüş gibi çok korkuyorum burnumun semer burun olmasından ucu da düştüğünde nasıl görünür bilmiyorum Şuan ki halini merak ettim sonuç ne oldu benimle paylaşabilirmisiniz

Back