M mellisam Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2015 8 0 37 5 Mayıs 2015 Konu Sahibi mellisam #1 doktor ucretsız yapacagını soyledı.aynı gun mu yapılmalı.
S sibelmat Nirvana Kayıtlı Üye 4 Mart 2008 152 15 5 Mayıs 2015 Konu Sahibi mellisam #2 Bende bu soruyu merak ediyorum üst dusağım çok ince yapılınca dudak burun mesgesi çok olabılır dedı doktor . Bende ameliyttan önce yaptırsam diyorum
Bende bu soruyu merak ediyorum üst dusağım çok ince yapılınca dudak burun mesgesi çok olabılır dedı doktor . Bende ameliyttan önce yaptırsam diyorum
M mellisam Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2015 8 0 37 5 Mayıs 2015 Konu Sahibi mellisam #3 doktorların çogu ucretsız yapıyor sanırım burun kotu durmasın dıye.once yaptırın o zamn sız.
G Gulendamm621 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Mart 2015 74 6 34 9 Haziran 2015 Konu Sahibi mellisam #4 mellisam .!.: doktorların çogu ucretsız yapıyor sanırım burun kotu durmasın dıye.once yaptırın o zamn sız. Genişletmek için tıkla... Burnu küçük göstermek amaçlı çoğu doktor bu uygulamayı yapıyor bende yeni yaptırdım dolgumu aynı işlemi gerçekleştirdik küçük gözüküyo şuan :)
mellisam .!.: doktorların çogu ucretsız yapıyor sanırım burun kotu durmasın dıye.once yaptırın o zamn sız. Genişletmek için tıkla... Burnu küçük göstermek amaçlı çoğu doktor bu uygulamayı yapıyor bende yeni yaptırdım dolgumu aynı işlemi gerçekleştirdik küçük gözüküyo şuan :)