• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi sonrasi deviasyonu devam edenler

shyqueen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
281
7
296
3 Ay once burun estetigi oldum Ist.da ve daha oncesinde burnumda deviasyon problemim vardi ve o durum hala devam ediyor. Burun deliklerim orantisiz.Sizde de ameliyat sonrasi deviasyonu devam eden var miydi? nasil bir cozum onerildi? revizyon yapildi mi? nasil yapildi?

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de oldu. Masaj verdi doktor burun içinden, baya bi gelişme var. Septumun en uç kısmında değil mi bahsettiğin şişlik?

evet ama orasi tam burnun ortasindaki kolumella denilen yerde durmasi gerekirken biraz daha saga dogru kayik.

Tamam işte benimki de öyle. Orta hat düzgün ama girişte sorun var, 6 ayı geçti maalesef ama tam düzelmedi.

Burundan alttan bakinca yamuk mu gorunuyor?
onun bircok sebebi olabilir. Benim ameliyat olmadan kbb doktoru septumun ucu kayik duzeltilmesi gerekir demisti. Oradan kesin biliyorum ve estetik ameliyati oldum baska ve cok iyi bir doktora malesef orayi es gecmis. Simdi 6. ayi bekliyorum ama nasil duzeltecek bilmiyorum.
Senin doktorun ne dedi?

Back