Burun Estetiği Sonrası Burundan Hapşurmak

Suspus100

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
161
65
98
Uşak
Kizlar 52.günüm çok takiyorum bugün yanlışlıkla burundan hapşurdum bir ay olur mu yani burun da şekil bozukluğu olur mu? Lütfen cevap verin

Kız sende attıgın adımda burun şeklinin bozulacagını sanıyorsun biraz rahat ol bence

Kizlar 52.günüm çok takiyorum bugün yanlışlıkla burundan hapşurdum bir ay olur mu yani burun da şekil bozukluğu olur mu? Lütfen cevap verin

Yok bee ben uyanır uyanmaz hapşırdım sordum bişey olur mu diye doktorum dedi ki orda kaç dikiş var haberin var mı cidden de öyle bir iki hapşırıkla bozulmaz merak etme ben çok darbe aldım bişey olmadı ama sen yine de darbeden koru tabi

Merhaba, burnunuza ne tür darbeler almıştınız?

Saçımı tararken kendi elim çarptı yüzüme telefon düştü veya yatakta yüz üstü uyudum annemin kolu çarptı arkadaşım estetik olduğunu bilmeden bastırdı ohoo neler neler :) bunların hiç birini yapma tabi ki çok koru burnunu ben şanslıyım bir şey olmadı. Ama bir hapşırıkla da bişeycik olmaz merak etme

ben tamponlar çıktığı andan itibaren düzenli olarak günde 3-4 kere hapşırdım hiçbir şey olmadı :)

Kizlar eski açtığım başlığı forumda görünce duygulandim görmüşken birkaç şey ekleyeyim. Hapşurmak,öksürmek falan buruna zarar veren şeyler değil tabii çok şiddetli olmayacak bir şekilde örneğin hapşururken ağız açık hapşurmak buruna basıncı azaltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…