Burun estetiği sonrası burunda yağlanma nasıl giderilir?

kriptok

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
64
11
Arkadaşlar ameliyatımın 22. günündeyim. Özellikle banyo yaptıktan sonra burnumdaki bütün yağlar toplanıp kalıp gibi oluyor. Peçeteyi ıslatıp siliyorum ama çok fazla bastıramayıp yağın hepsini alamıyorum.

Bu yağı temizlemenin kolay bir yolu var mıdır acaba?

Yüzün ph değerini eski haline döndürmek gerek. Yağlı bölgeyi önce bir yüz temizleme jeliyle yıkayın. Ardından o bölgeye kil maskesi uygulayın. Ürün tavsiyesi yapılması yasaktır belki diye veremiyorum ama kozmetik dükkanlardan bir kil alabilirsiniz. 10-15 dk sonra kili yıkayıp o bölgeyi cildin sebum dengesini düzenlemeye yardımcı olması için toniklemenizi tavsiye ederim.

Ben peling Maskeyi yüzümde 3 dakika bekletip ipek yüz kesesi ile arindiriyorum. Çok faydasını gördüm. Gozeneklerimde gayet küçüldü.

Arkadaşlar ameliyatımın 22. günündeyim. Özellikle banyo yaptıktan sonra burnumdaki bütün yağlar toplanıp kalıp gibi oluyor. Peçeteyi ıslatıp siliyorum ama çok fazla bastıramayıp yağın hepsini alamıyorum.

Bu yağı temizlemenin kolay bir yolu var mıdır acaba?
Ben önce peeling yapıp yıkıyordum. Peelingi bastırmadan temizleyin. Ardından yağlı ciltler için yüz yıkama jeliyle yıkayıp ondan sonra da tonik ile siliyordum. Hala öyle yapıyorum. Tonik olarak gül suyu da olabilir normal bakım mağazalarından alınan tonikler de olabilir

X