• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Sonrası Burunda Eşitsizlik!

Helloesra

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
20
2
6
32
Merhaba, 18 Nisan’da burun estetiği oldum. Burnumda kemer vardı o alındı. Solunumda sıkıntı vardı onlar düzeltildi. Fakat burun yanlarım kaba duruyor yüzümün ortasında diye biraz törpülenmesine karar vermiştik. Alçı çıktı bantlar var şu an burnumda. Masaj yaparken bir tarafın daha çok törpülenip diğer tarafın az törpülenmesinden kaynaklı bir taraf aşağıda bir taraf yukarıda durumunu farkettim. Doktorumu aradım “bende farkettim onu alçı çıkınca bir taraf daha tümsek duruyor fazlalık var gibi” dedi. Daha çok yeni biliyorum belki düzelir. “Olmadı dolgu yaparız çok törpülenen tarafa” dedi ama niye dolgu yapılsın ki benim istediğim şey zaten törpülenip kibar durmasıydı, eski haline gelecek dolgu yapılırsa oraya :( aynı sorunu yaşayıp düzelen var mı??

Merhaba, 18 Nisan’da burun estetiği oldum. Burnumda kemer vardı o alındı. Solunumda sıkıntı vardı onlar düzeltildi. Fakat burun yanlarım kaba duruyor yüzümün ortasında diye biraz törpülenmesine karar vermiştik. Alçı çıktı bantlar var şu an burnumda. Masaj yaparken bir tarafın daha çok törpülenip diğer tarafın az törpülenmesinden kaynaklı bir taraf aşağıda bir taraf yukarıda durumunu farkettim. Doktorumu aradım “bende farkettim onu alçı çıkınca bir taraf daha tümsek duruyor fazlalık var gibi” dedi. Daha çok yeni biliyorum belki düzelir. “Olmadı dolgu yaparız çok törpülenen tarafa” dedi ama niye dolgu yapılsın ki benim istediğim şey zaten törpülenip kibar durmasıydı, eski haline gelecek dolgu yapılırsa oraya :KK43: aynı sorunu yaşayıp düzelen var mı??
Burnunuz düzeldi mi acaba

Tekrar ameliyat allah yardımcın olsun insallah geçer foto var mi kuzum

Yok ya keşke dese. Dün vardı kontrol. Diyor 6 ay bekleyelim hala daha memnun olmazsan revizyon yapalım dedi
çok geçmiş olsun ya. 6 ay 1 yılı falan buluyomuş şeklinin tam oturması ama müdahale için çokda geç kalma bence canım. iyileşme çok yavaş gitmiyo kendimde gördüğüm kadarıyla çünkü

Back