Burun estetiği sonrası burun ucunda çizgi şeklinde gölge

ilylokoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
3
0
1
26
Selam, ameliyat olalı 24 gün oldu haftaya 1.ay kontrolüne gideceğim. Burun ucumda fotoğrafta işaretli olan sağ tarafta gölgemsi bir çizgi var diğer tarafımda yok. Elimle baktığımda hafif çıkıntı gibi. Olmayan taraf inanılmaz ödemli daha şiş ve elime sert sert geliyor. Doktora çizgiyi sorduğumda ödem gayet normal dedi ama merak ediyorum tecrübeli arkadaşlara soruyorum sizce ödem midir?

Eklentiler

• IMG_1067.jpeg
    100,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_1063.jpeg
    79,3 KB · Görüntüleme: 50
Konudan bağımsız bu alerji çizgisi de olabilir. Bende de ameliyat olmadığım halde mevsime göre bazen çıkıyor. Sorun edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Konudan bağımsız bu alerji çizgisi de olabilir. Bende de ameliyat olmadığım halde mevsime göre bazen çıkıyor. Sorun edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

siyah gölgeden bahsediyorsunuz dimi sizde? umarım dediğiniz gibi geçici bişeydir ışıkta ve kamerada daha belirgin normal bakıldığında (aynada) belli belirsiz görünüyor. teşekkürler cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…