burun estetiği sonrası burun temizliği yardım

fund7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
9
3
24
Merhaba,
Benim burun estetiğimin üzerinden 2,5 ay gibi bir süre geçti. Bu süre içerisinde doktorumun tavsiyesi ile sürekli sterimar sprey kullanıyorum ancak daha inatçı mukusu temizlemek için yeterli olmuyor. Bu nedenle ayna yardımıyla minik minik yuvarladığım peçeteleri kullanmaya başladım. Biraz da derine soktuğum için burun deliklerini genişletir mi veya şekline zarar verir mi merak ediyorum. Aranızda bu şekilde temizlik yapan var mı? Genellikle kulak temizleme çubuğu ve cımbız kulananları duyuyorum. Bu şekilde temizleyen varsa da burnunuzda derine sokuyor musunuz?
Teşekkür ederiiim.

Merhaba,
Benim burun estetiğimin üzerinden 2,5 ay gibi bir süre geçti. Bu süre içerisinde doktorumun tavsiyesi ile sürekli sterimar sprey kullanıyorum ancak daha inatçı mukusu temizlemek için yeterli olmuyor. Bu nedenle ayna yardımıyla minik minik yuvarladığım peçeteleri kullanmaya başladım. Biraz da derine soktuğum için burun deliklerini genişletir mi veya şekline zarar verir mi merak ediyorum. Aranızda bu şekilde temizlik yapan var mı? Genellikle kulak temizleme çubuğu ve cımbız kulananları duyuyorum. Bu şekilde temizleyen varsa da burnunuzda derine sokuyor musunuz?
Teşekkür ederiiim.
Evet ben peçete ile yapıyorum bir sorun olacağını sanmıyorum . Refleks oldu hala burnumu o şekilde siliyorum aşağı asilmadan .

Merhaba,
Teşekkür ederiiim.
Merhaba, benim de ameliyat olali 1 bucuk ay oldu. Doktorum ameliyat olduktan bir hafta sonradan itibaren - atel ciktiktan sonra - sumkurebilecegimi soylemisti. Benim de temizleme yontemlerimden biri peceteleri yuvarlayip burun icine sokmak. Ama su an genelde ilk sterimar sprey siktiktan sonra biraz bekleyip sumkurerek temizliyorum, en son kulak copu veya peceteyi kullaniyorum cunku hala cok mukus birikiyor ve sumkurmeden tamamen temizlenmesi imkansiz benim icin.

Pecetenin burun deliklerinizi genisletmesi cok zor bence, ben hala burun deliklerim icin silikon aparati kullaniyorum, kullandiginiz peceteden daha buyuktur eminim ki :) derine sokmaniz bir sorun olmaz ama irite edebilirsiniz, bence yine de cok derine sokmamaya dikkat etmekte fayda var.

X