- 18 Ekim 2021
- 1
- 2
- 29
- Konu Sahibi melisaaaaaaa
Merhaba kızlar öncelikle böyle mide bulandırıcı bir soru sorduğum için özür dilerim fakat sormam gerekiyor maalesef. Yaklaşık 6 ay önce bir septorinoplasti ameliyatı geçirdim ve burnumun şeklinden her ne kadar memnun olsam da ameliyatın ilk gününden beri burnumda sürekli kabuklanmalar oluşuyor. Bu konuda okyanus suyu vs. kullansam da pek bir faydalarını göremedim. Sinüs rinse kit de kullandım fakat sanırım kullanmayı beceremediğimden dolayı suyu burnumun diğer tarafından çıkartamadım. Sonuç olarak burnumda oluşan bu kabuklar nefes almamı da engelliyor ve istisnai durumlar harici temizleyemiyorum da. Burnumun şeklini çok beğendiğim için dokunmaya bile çekiniyorum kendisine, ama nefes alamamak artık iyice sinirimi bozmaya başladı. Bunun üzerine başlıkta da yazdığım gibi (tekrardan özür dilerim) burnumu karıştırarak temizlesem kolayca temizlik yapabilirim diye düşündüm. Fakat 6 aylık bir süre bu olay için yeterli midir diye emin olamıyorum. Dediğim gibi burnumun şeklini de çok beğendiğim için zarar da vermek istemiyorum. Siz ne zamandan sonra burnunuzu karıştırmaya başladınız diye size danışmak istedim. Cevaplarsanız çok sevinirim. Tekrardan bu soru için tüm forum ahalisinden özür diliyorum