- 3 Aralık 2017
- 564
- 309
- 103
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
-
Teşekkür ederim benim de öncesinde burun deliklerinde asimetri yoktu inş düzelir çok moralim bozuluyorTamponlar varken benim de öyleydi hatta tampon çıktıktan sonra da bir süre devam etti. Şu an deliklerim olabildiğince eşit ameliyat öncesinde de asimetrim yoktu ama.
Benimki de kare gibi deliğin burnun ucunda kalan kısmı düz sanki bu düzeliyor muTamponlar varken benim de öyleydi hatta tampon çıktıktan sonra da bir süre devam etti. Şu an deliklerim olabildiğince eşit ameliyat öncesinde de asimetrim yoktu
Neresinden bahsediyorsunuz burun ucu ile deliklerin bitim noktası arası mı?Benimki de kare gibi deliğin burnun ucunda kalan kısmı düz sanki bu düzeliyor mu
Sakın telaş etmeyin. Tamponlar varken benim de öyleydi ve aşırı büyük görünüyordu deliklerim. Çıktığında gayet güzeldi asimetrik değildi. Tamponla çok çok farklı görünüyor dert etmeyinselamlar yaklaşık 6 gün önce burun ameliyatı oldum, ameliyat gününden beri burun deliklerimin boyutları bariz olarak farklı biri diğerinin 2 katı. İçerisinde hala tampon var ama bu bu kadar bi farklılığa sebep olur mu, bu durum normal mi?
Sizin durum farklı olduğu için ne desem boş.. bence nostril retainer kullanmaya başlayın ben kullandıktan sonra baya eşitlendiMerhaba bende burun estetiği oldum yarık dudağa bağlı eğim vardı burnumda ameliyat olalı 25 gün oldu burun kanatlarimda ve deliklerimde asimetri var sizce geçer mi fotografini da koyuyorum altasizce odemden mi kaynaklı
Doktorum böyle bisey kullanmam gerektiğini soylemedi bana bunu kendim alıp kullansam bir sorun olur mu acaba ?Sizin durum farklı olduğu için ne desem boş.. bence nostril retainer kullanmaya başlayın ben kullandıktan sonra baya eşitlendi
Bu eşitleyiciyi her doktor kullanmıyor kullanan doktorda hastanın durumuna göre karar veriyor.Doktorum böyle bisey kullanmam gerektiğini soylemedi bana bunu kendim alıp kullansam bir sorun olur mu acaba ?
Ve nerden bulabilirim yaşadığım yerde medikal yok eczanelerde var midir
Bence doktoruna sor çünkü boyutları var her boy her burun deliği için uygun değil ama yarık damağı olanlarda kullanıyorlarmış diye duymuştumDoktorum böyle bisey kullanmam gerektiğini soylemedi bana bunu kendim alıp kullansam bir sorun olur mu acaba ?
Ve nerden bulabilirim yaşadığım yerde medikal yok eczanelerde var midir
7.günde ve evet şiştiKızlar bantlarınızı ne kadar süre sonra çıkarttınız bir de çıkınca şişmeye başladı mı
Benimki alçıdan sonra 1 hafta kaldı ama doktor çıkardı. İlk gün çok şişti ama yavaş yavaş iniyor hatta inmiş bile olabilir.Kızlar bantlarınızı ne kadar süre sonra çıkarttınız bir de çıkınca şişmeye başladı mı
Daha çok yeni ödemlidir. Beklemeniz gerekiyorMerhaba bende burun estetiği oldum yarık dudağa bağlı eğim vardı burnumda ameliyat olalı 25 gün oldu burun kanatlarimda ve deliklerimde asimetri var sizce geçer mi fotografini da koyuyorum altasizce odemden mi kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?