• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları burun estetiği sonrası arnica krem kullanımı

krtlcee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
3
0
1
İstanbul
Arkadaşlar burun estetiginden sonra arnica krem kullanan varmı ? Krem şişliklere iyi geliyormu tecrübeli olanlar yazabilirlermi artı olarak burun cevresine ve burun uzerine masaj teknigi uygulayan lar, kremle birlik te yapilinca daha çok faydasi olabilirmi sizce?

Son düzenleme:
Arkadaşlar burun estetiginden sonra arnica krem kullanan varmı ? Krem şişliklere iyi geliyormu tecrübeli olanlar yazabilirlermi artı olarak burun cevresine ve burun uzerine masaj teknigi uygulayan lar, kremle birlik te yapilinca daha çok faydasi olabilirmi sizce?

canım bende yakında ameliyat olcam. burada kullanan arkadaşlar var. bildiğim kadarıyla iyi geliyo. ameliyat öncesi ve sonrası kullanman gerek. benim doktorum kullanmamı söyledi zaten. iyi geldiği için öneriyordur.. elmacık kemikleri, göz altına uyguluyosun. ama buradaki kullanan arkadaş gözünün üstüne burun yanlarına falanda sürmüş canım

Ben ameliyattan sonra kullanmaya basladim hayatm masajla birlikte uyguluyorum cok buyuk bi fark olmamasina rağmen etkisi var .doktorum onermedi acikcasi ben arastrdim cunki burnumun ucu sola yamuk gibi duruyor sislikten.

Ben ameliyattan sonra kullanmaya basladim hayatm masajla birlikte uyguluyorum cok buyuk bi fark olmamasina rağmen etkisi var .doktorum onermedi acikcasi ben arastrdim cunki burnumun ucu sola yamuk gibi duruyor sislikten.

canım sanırım doku ile alakalı şişlik morluk. bazısında hiç olmuyo nerdeyse morluk. şişliklerinin inmesi için bol bol su iç. ödemi en iyi su attırıyo canım

Back
X