Merhabalar sizlerle burun ameliyatımla ilgili duygularımı paylaşmak istiyorum...19 mart 2013 günü antalya medstar hastanesinde op.dr.Engin ERKAL tarafından bir operasyon geçirdim.. uzun yıllardır korkumdan bir türlü ameliyat olamıyordum.bunun en büyük sebebi de gittiğim doktorlardan hiç iyi enerji alamayışımdı.hatta 2 defa 2 ayrı hastaneden ameliyattan hemen önce resmen kaçtım :)....ama dr Engin beyi tanıdıktan sonra sanki biri bana uyuşturucu iğne yaptı ve ben kuzu kuzu sakince ameliyathane nin yolunu tuttum...:) burnumda hem kemik vardı hemde et ayrıca dış görünümünde de trafik kazasından kalma deformasyon vardı.op.dr.Engin ERKAL bey benim başımın sağ tarafında kulağımın arka tarafından doku aldı ve ilaveten kendi kıkırdaklarımdan da alarak burnumun görüntüsünüde düzeltti. başarılı bir operasyon geçirdiğimi düşünüyorum.henüz erken olmasına rağmen şimdiden rahat nefes alabiliyorum benim memnuniyetim ve mutluluğum OP.DR.Engin Erkal beyin başarısıdır.kendisine çok teşekkür ediyorum..son yıllarda gittiğim dr içinde hasta psikolojisinden bu kadar iyi anlayıp bu konuyu böylesine önemsediği içinde defalarca teşekkürler. şu anda daha burnumun şişleri tam olarak inmedi tabiki ama ilerleyen dönemlerde önceki hali ve son haliyle birer fotoğraf yayınlamak isterim...sizlere tavsiyem sakın ilk gittiğiniz dr da ameliyata karar vermeyin ve birkaç dr a gidin ve tavsiye edilen dr larıda es geçmeyin ve eğer imkanınız olursa dr.ENGİN ERKAL beye mutlaka bir muayeneye gelin derim... ben Nevşehir de yaşıyorum ama bu ameliyat için kaç yüz km uzağa Antalya ya Engin beye ameliyata geldim.ilgilenenler için yazıyorum op.dr. Engin ERKAL Antalya MEDSTAR hastanesinde....mutlu sağlıklı ve güzel burunlu günlereeeeeee.....:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği sonrası mutluluk ve memnuniyet
- Konu Sahibi yorem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhabalar sizlerle burun ameliyatımla ilgili duygularımı paylaşmak istiyorum...19 mart 2013 günü antalya medstar hastanesinde op.dr.Engin ERKAL tarafından bir operasyon geçirdim.. uzun yıllardır korkumdan bir türlü ameliyat olamıyordum.bunun en büyük sebebi de gittiğim doktorlardan hiç iyi enerji alamayışımdı.hatta 2 defa 2 ayrı hastaneden ameliyattan hemen önce resmen kaçtım :)....ama dr Engin beyi tanıdıktan sonra sanki biri bana uyuşturucu iğne yaptı ve ben kuzu kuzu sakince ameliyathane nin yolunu tuttum...:) burnumda hem kemik vardı hemde et ayrıca dış görünümünde de trafik kazasından kalma deformasyon vardı.op.dr.Engin ERKAL bey benim başımın sağ tarafında kulağımın arka tarafından doku aldı ve ilaveten kendi kıkırdaklarımdan da alarak burnumun görüntüsünüde düzeltti. başarılı bir operasyon geçirdiğimi düşünüyorum.henüz erken olmasına rağmen şimdiden rahat nefes alabiliyorum benim memnuniyetim ve mutluluğum OP.DR.Engin Erkal beyin başarısıdır.kendisine çok teşekkür ediyorum..son yıllarda gittiğim dr içinde hasta psikolojisinden bu kadar iyi anlayıp bu konuyu böylesine önemsediği içinde defalarca teşekkürler. şu anda daha burnumun şişleri tam olarak inmedi tabiki ama ilerleyen dönemlerde önceki hali ve son haliyle birer fotoğraf yayınlamak isterim...sizlere tavsiyem sakın ilk gittiğiniz dr da ameliyata karar vermeyin ve birkaç dr a gidin ve tavsiye edilen dr larıda es geçmeyin ve eğer imkanınız olursa dr.ENGİN ERKAL beye mutlaka bir muayeneye gelin derim... ben Nevşehir de yaşıyorum ama bu ameliyat için kaç yüz km uzağa Antalya ya Engin beye ameliyata geldim.ilgilenenler için yazıyorum op.dr. Engin ERKAL Antalya MEDSTAR hastanesinde....mutlu sağlıklı ve güzel burunlu günlereeeeeee.....:)
Resim var mı? Göremiyorum
Öncelikle forum arkadaşlarıma merhaba henüz burada yeniyim, ben ve erkek arkadaşım ameliyat olmayı düşünüyoruz fakat bir kaç doktor arasında kararsız kaldık daha doğrusu benim kafamdaki doktor belli ama erkek arkadaşımın durumu biraz sıkıntılı. Kendisi milli boksör sakatlandığından dolayı spora veda etti Sanırım durumu az çok gözünüz önüne getirmişsinizdir. Hadi Nural ve Engin Erkal ile görüşme yaptık ikiside iyi benim kafamda Hadi Nural var fakat erkek arkadaşımda Engin Erkal daha iyi ve güvenilir gibi geldi diyor. Doğrusu ortada kaldık ve hangisine ameliyat olacağımızı şaşırdık. Sizce Hangi doktor ? genelde hep olumlu yorumlar var hatta olumsuz yorum hiç okumadım doktorlar hakkında buda kafa karıştıran bi durum yardımcı olurmusunuz şimdiden Teşekkürler herkeze
Merhabalar sizlerle burun ameliyatımla ilgili duygularımı paylaşmak istiyorum...19 mart 2013 günü antalya medstar hastanesinde op.dr.Engin ERKAL tarafından bir operasyon geçirdim.. uzun yıllardır korkumdan bir türlü ameliyat olamıyordum.bunun en büyük sebebi de gittiğim doktorlardan hiç iyi enerji alamayışımdı.hatta 2 defa 2 ayrı hastaneden ameliyattan hemen önce resmen kaçtım :)....ama dr Engin beyi tanıdıktan sonra sanki biri bana uyuşturucu iğne yaptı ve ben kuzu kuzu sakince ameliyathane nin yolunu tuttum...:) burnumda hem kemik vardı hemde et ayrıca dış görünümünde de trafik kazasından kalma deformasyon vardı.op.dr.Engin ERKAL bey benim başımın sağ tarafında kulağımın arka tarafından doku aldı ve ilaveten kendi kıkırdaklarımdan da alarak burnumun görüntüsünüde düzeltti. başarılı bir operasyon geçirdiğimi düşünüyorum.henüz erken olmasına rağmen şimdiden rahat nefes alabiliyorum benim memnuniyetim ve mutluluğum OP.DR.Engin Erkal beyin başarısıdır.kendisine çok teşekkür ediyorum..son yıllarda gittiğim dr içinde hasta psikolojisinden bu kadar iyi anlayıp bu konuyu böylesine önemsediği içinde defalarca teşekkürler. şu anda daha burnumun şişleri tam olarak inmedi tabiki ama ilerleyen dönemlerde önceki hali ve son haliyle birer fotoğraf yayınlamak isterim...sizlere tavsiyem sakın ilk gittiğiniz dr da ameliyata karar vermeyin ve birkaç dr a gidin ve tavsiye edilen dr larıda es geçmeyin ve eğer imkanınız olursa dr.ENGİN ERKAL beye mutlaka bir muayeneye gelin derim... ben Nevşehir de yaşıyorum ama bu ameliyat için kaç yüz km uzağa Antalya ya Engin beye ameliyata geldim.ilgilenenler için yazıyorum op.dr. Engin ERKAL Antalya MEDSTAR hastanesinde....mutlu sağlıklı ve güzel burunlu günlereeeeeee.....:)
merhaba muayene üçreti ve ameliyat ücretini yazabilirmisiniz,, sgk olunca ücrette bir değişiklilik varmı ???
Öncelikle forum arkadaşlarıma merhaba henüz burada yeniyim, ben ve erkek arkadaşım ameliyat olmayı düşünüyoruz fakat bir kaç doktor arasında kararsız kaldık daha doğrusu benim kafamdaki doktor belli ama erkek arkadaşımın durumu biraz sıkıntılı. Kendisi milli boksör sakatlandığından dolayı spora veda etti Sanırım durumu az çok gözünüz önüne getirmişsinizdir. Hadi Nural ve Engin Erkal ile görüşme yaptık ikiside iyi benim kafamda Hadi Nural var fakat erkek arkadaşımda Engin Erkal daha iyi ve güvenilir gibi geldi diyor. Doğrusu ortada kaldık ve hangisine ameliyat olacağımızı şaşırdık. Sizce Hangi doktor ? genelde hep olumlu yorumlar var hatta olumsuz yorum hiç okumadım doktorlar hakkında buda kafa karıştıran bi durum yardımcı olurmusunuz şimdiden Teşekkürler herkeze
merhaba sorunuza soruyla karşılık verecem belki ama çok önemli benim için ,, görüştüğünüz doktorların ücretlerini yazabilirmisiniz acaba??
merhaba sorunuza soruyla karşılık verecem belki ama çok önemli benim için ,, görüştüğünüz doktorların ücretlerini yazabilirmisiniz acaba??
buarada birşey daha sormak istiyorum hastanede kalma süresi ne kadar isteye bağlımı yoksa belli bir günü varmı ??
buarada birşey daha sormak istiyorum hastanede kalma süresi ne kadar isteye bağlımı yoksa belli bir günü varmı ??
canım biz 2 kişi olarak fiyat aldık, erkek arkadaşımın burnu sadece 6tlye oluyor çünkü baya sorunlu, benimkiyle birlikte 9 tl her iki doktorda aynı fiyatlar. hastanede kalma süreside 1 günmüş. Engin Erkal medstarda, Hadi Nural meMORYALDE YAPIYOR.
canım biz 2 kişi olarak fiyat aldık, erkek arkadaşımın burnu sadece 6tlye oluyor çünkü baya sorunlu, benimkiyle birlikte 9 tl her iki doktorda aynı fiyatlar. hastanede kalma süreside 1 günmüş. Engin Erkal medstarda, Hadi Nural meMORYALDE YAPIYOR.
anladım canım teşekkür ederim
- 19 Mart 2015
- 3
- 1
- 3
- 33
Merhaba ben Antalya Medstar Hastanesi Op.Dr Engin Erkal a burun estetiği oldum cok arastirma yaptim en kaliteli isinde basarili ve guzel yorumlar alan bir doktor oldugunu ogrenip hemen randevuya gittim aslinda cok korkularim vardi ameliyattan, fakat doktorum bana o guveni verdi ve gayet sakin 3 gun sonra ameliyata girdim iyikide olmusum oncelikle hic agrim olmadi sadece ilk uc gun sislikten sıvı ile beslendim 10 gun sonra tamamen gunluk hayatima döndüm diyebilirim ozellikle burnum; estetigim diye bagirmiyor gayet dogal ve hafif kalkikligiyla istedigimdende guzel oldu ve hic ameliyat olduguma kimse inanmiyor bile... Darisi tum korkanlarin basina kesinlikle ve kesinlikle antalyanin 1 numarali doktorlarindan biri olan Op.dr.Engin Erkal a cok tesekkur ediyorum ve siddetle tavsiye ediyorum
- 19 Mart 2015
- 3
- 1
- 3
- 33
Merhaba ben burnumun ucunun dusuklugu ve nefes alamamaktan sikayetci oldugumdan dolayi 4 martta Antalya Medstar Hastanesi Op.Dr Engin Erkal a burun estetiği oldum cok arastirma yaptim mesleginde profosyonel en kaliteli basarili ve guzel yorumlar alan bir doktor oldugunu ogrenip hemen randevuya gittim aslinda cok korkularim vardi ameliyattan, fakat doktorum bana o guveni verdi ve gayet sakin 3 gun sonra ameliyata girdim iyikide olmusum oncelikle hic agrim olmadi sadece ilk uc gun sislikten sıvı ile beslendim 10 gun sonra gunluk hayatima dondum diyebilirim.. Ve biraz odem olmasina ragmen rahat bir uyku geciriyorum problemlerim artik geride kaldi..Gerek ameliyat oncesi incelemesinde vermis oldugu detayli bilgiler,gerek se ameliyattan sonra tavsiye ve takibinden cok memnun kaldim ayrica teknolojinin verdigi tum imkanlari kullandigini dusunuyorum.. ozellikleburnum; estetigim diye bagirmiyor gayet dogal ve hafif kalkikligiyla istedigimdende guzel oldu ve hic ameliyat olduguma kimse inanmiyor bile... Darisi tum korkanlarin basina eger sizinde benzer problemleriniz varsa kesinlikle ve kesinlikle antalyanin 1 numarali doktorlarindan biri olan Op.dr.Engin Erkal a cok tesekkur ediyorum ve siddetle tavsiye ediyorum
- 11 Nisan 2011
- 510
- 112
- 123
Ben cok mutluyum, yamuk yumuk burnum artik oyle duzgun ki. Eski fotolarima bakip inanamiyorum. Yuzum yine eski ben gibi ama aslinda cok farkli. Dr Abdulkadir Goksel'e zaten dogal olsun burnum, size birakiyorum demistim, bekledigimden guzel oldu. Ameliyat sonrasi 1 hafta biraz zor ama sonra eski yasamina cok cabuk geri donuyorsun, sislikler de indikce mutlu oluyorsun. Iyi ki yapmisim Oleyyy