Ödemden dolayı mı öyle oluyor bnm de öyle inş ödemdendir zira biraz incelsin istiyorum burnumunşu an burnunuzdan dolayı mimik kaslarınız çalışmıyor doğal olarak üst dudağınızı yukarı çekemedikleri için dişleriniz görünmüyor. Ödemleriniz inmeye başlayınca düzelmeye başlayacak
Merhaba aynı durum şu an bende de var,üç gün önce ameliyat oldum burnum şimdiden iyi gibi atele rağmen iyi olduğunu hissediyorum ama gülüş ve dudak buru. Mesafem rezaletBurun estetiği olduktan sonra (1 hafta oldu) üst dudağım dişlerimi kapatıyor ve gülerken dişlerim görünmüyor kalıcı olmasından korkuyorum geçici bir durum mu bilginiz var mı
Sizin düzelme ne kadar sürede gerçekleştiaynı problem bende de vardı şuan ilk halıne göre baya azaldı. ödem tamamen gidince düzelir,
Burun estetiği olduktan sonra (1 hafta oldu) üst dudağım dişlerimi kapatıyor ve gülerken dişlerim görünmüyor kalıcı olmasından korkuyorum geçici bir durum mu bilginiz var mı
Bende tam olarak aynı durumdayımBurun estetiği olduktan sonra (1 hafta oldu) üst dudağım dişlerimi kapatıyor ve gülerken dişlerim görünmüyor kalıcı olmasından korkuyorum geçici bir durum mu bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?