Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği sonrası gülüş bozukluğu
- Konu Sahibi merve172
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun esteği burunamelıyatı piezocerrahi rinoplasti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Nisan 2021
- 204
- 1
- 341
- 33
Ödemden dolayı mı öyle oluyor bnm de öyle inş ödemdendir zira biraz incelsin istiyorum burnumunşu an burnunuzdan dolayı mimik kaslarınız çalışmıyor doğal olarak üst dudağınızı yukarı çekemedikleri için dişleriniz görünmüyor. Ödemleriniz inmeye başlayınca düzelmeye başlayacak
- 28 Aralık 2008
- 44
- 9
- 611
Merhaba aynı durum şu an bende de var,üç gün önce ameliyat oldum burnum şimdiden iyi gibi atele rağmen iyi olduğunu hissediyorum ama gülüş ve dudak buru. Mesafem rezalet sizin son durumunuz nasıl düzelme oldu mu ?Burun estetiği olduktan sonra (1 hafta oldu) üst dudağım dişlerimi kapatıyor ve gülerken dişlerim görünmüyor kalıcı olmasından korkuyorum geçici bir durum mu bilginiz var mı
- 28 Aralık 2008
- 44
- 9
- 611
- 28 Aralık 2008
- 44
- 9
- 611
Sizin düzelme ne kadar sürede gerçekleştiaynı problem bende de vardı şuan ilk halıne göre baya azaldı. ödem tamamen gidince düzelir,
- 28 Aralık 2008
- 44
- 9
- 611
- 27 Kasım 2021
- 239
- 130
- 18
- 28 Aralık 2008
- 44
- 9
- 611
Ben ödemi çabuk atıyor gibiyim burnum ince derili, bol bol ananas tüketiyorum ödem attırıyormuş.gülüşüm eskisi gibi değil ama ilk günlere göre çok çok iyi, zamanla tamamen düzeleceğine inanıyorumSizin de düzelecektir kendiniz de diyorsunuz şiş diye rahat olun geçer , geçmiş olsun
- 3 Ocak 2022
- 2
- 0
- 1
- 28
Burun estetiği olduktan sonra (1 hafta oldu) üst dudağım dişlerimi kapatıyor ve gülerken dişlerim görünmüyor kalıcı olmasından korkuyorum geçici bir durum mu bilginiz var mı
Bende tam olarak aynı durumdayım 12 gün oldu ameliyat olalı. Sizin ki nasıl oldu değişme varmi umarım kalıcı birsey değildir ya eski gülüşüm geri gelir üst dişlerim güzeldiBurun estetiği olduktan sonra (1 hafta oldu) üst dudağım dişlerimi kapatıyor ve gülerken dişlerim görünmüyor kalıcı olmasından korkuyorum geçici bir durum mu bilginiz var mı
- 5 Ocak 2016
- 183
- 111
- 103
Endişelenmeyin, ben ilk bir ay arı maya gibiydim, bunalıma girmiştim, bin pişman olmuştum. Ama sonradan oturunca iyiki yaptırmışım dedim. Özellikle lise toplantımızda yıllardır görmediğim arkadaşlarım bana ‘acayip değişmişsin, ne olmuş sana, lisedeyken böyle değildin’ falan değince havalara uçtum. Sabredin, aşama aşama oturuyor yerine.
- 16 Temmuz 2022
- 12
- 1
- 1
- 30