• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sizde de böyle mi oldu?

e12134

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
131
23
13
Arkadaşlar bu konuya benzer ya da aynısı olan 2828277:2783 tane konu açıldı biliyorym ama şuan gercekten psikolojim bozuk bir halde bu konuyu acmak istiyorum, burun ameliyatımın 14.günü 8.günde alçım çıkarıldı ve alçı çıkarıldığından beri şişlik iniceği yerde gittikce artıyor,burnum hala büyük ve şişlikler asla inmiyor 14.günde gözle görülür bir fark olhr sandım ama şişmekten başka bir şey olmuyor, sizde de aynı mı ilerdi süreç her sabah uyandığımda farklı bir burun görmek istemiyorum 1 yıl gectıkten sknra da büyük bir burun görücem diye cok korkuyorum bir de ben alçı cıkarıldıkdan sonra makyaj da yaptım burnumu da yıkadım sigara da ictim, arada burnuma da dokunuyorum yani ben mi yanlıs biseyler yapıyorum yoksa süreç böyle mi ilerliyor herkeste

Sanırım yanlışınız "alçı çıktıktan sonra ineceğine" cümleniz ile başlıyor. Çünkü alçı çıktıktan sonra ınmez, tersine burundaki baskı kalktığı için şişmeye ve ödemli halini almaya başlar. Ve bu durum burundan buruna degisir. 1 yila kadar sislikler azalir.

Sanırım yanlışınız "alçı çıktıktan sonra ineceğine" cümleniz ile başlıyor. Çünkü alçı çıktıktan sonra ınmez, tersine burundaki baskı kalktığı için şişmeye ve ödemli halini almaya başlar. Ve bu durum burundan buruna degisir. 1 yila kadar sislikler azalir.
Yani burnumun günden güne şişmesi normal mi? Bu 1 ay ya da 2 ay içinde mi inmeye başlayacak

geçmiş olsun bundan daha fazla şişmez 3. haftadan sonra inmeye başlayacak 25.gün inmeye başladı benim 14. günde doktorumun deyimiyle patlıcan döneminde yani en şiş hali yıkaman dokunman da sorun yok da sigara işi kötü çünkü sigara şişliklerin inmesine engel o yüzden pişman olmamak için içme

geçmiş olsun bundan daha fazla şişmez 3. haftadan sonra inmeye başlayacak 25.gün inmeye başladı benim 14. günde doktorumun deyimiyle patlıcan döneminde yani en şiş hali yıkaman dokunman da sorun yok da sigara işi kötü çünkü sigara şişliklerin inmesine engel o yüzden pişman olmamak için içme
Sigara şişlikleri etkiliyo mu ya

Bnde birsey sorabilirmiyim kizlar. Bugün bnm de 18. Gunum gulunca burun ucumda agri mi desem gerilmemi desem bilemedim ama degisik bi ağrı oluyor. Hani parmagimizi citlatiriz ya oyle bisey oluyor normal mi sizce

Bende de oluyo gülğnce hatta bişey çiğnerken falan ucu geriliyo acıyo

36.günümdeydim bende hala oluyo burun gerilmesi.. Burnum sanki izin vermiyo ağzımı oynatmama. :)

Benim gün gün inmişti şişliğim .
9.gün alçı çıktı çokkkkk şişti .
15. gün kendimi beğenip Instagram'a fotoğraf bile yükledim.
20.gün 30.gün derken hiç şişlik kalmadı gün gün indi.
İki sefer ameliyat oldum İkisinde de bu şekilde geçti sürecim

Benimki neden inmiyo anlamadım ki ya sigaradan mı acaba

Canım bende burnumu yaptırımı 1.5 sene olucak ve 6 aya akdar bildiğin patlıcan gibi sisti yani:) 6.aydan sonra ufal ufal indi 1.sene de %80 iniyor yabicana şekline en yakin oluyor 2.sene ye doğruda tamamen şeklini aliyor çok çok çok yeni daha lütfen takma şuan bekle bakalim ne olucak 6. Aya kadar sürekli burun değişmeye devam eder
Sağlıkla kal..

Sigara şişlikleri etkiliyo mu ya
ben sigara içmiyorum ama internette okuduğum her yazıda şişliklerin inmemesine sebep olduğunu öğrendim

ne güzel şanslı olan ince derililerdensiniz demekki benim burnumun kaş arasından aşağı doğru kısmı ince derili o bölge dediğiniz gibi birinci aydan sonra sıfır şişlik var ama ortasından ucuna kadar kalın derili ve bariz bir şişlik ödem var

Canım bende burnumu yaptırımı 1.5 sene olucak ve 6 aya akdar bildiğin patlıcan gibi sisti yani:) 6.aydan sonra ufal ufal indi 1.sene de %80 iniyor yabicana şekline en yakin oluyor 2.sene ye doğruda tamamen şeklini aliyor çok çok çok yeni daha lütfen takma şuan bekle bakalim ne olucak 6. Aya kadar sürekli burun değişmeye devam eder
Sağlıkla kal..
böylesizin gibi tecrübeli arkadaşların yazdıkları içime su serpiyor yaşadıklarınızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler 1. yılımı merakla bekliyorum inşallah her şey çok güzel olur

Back
X