merhabalar ,burun estetiği olduktan sonra burnu şişlikten büyük olup 6 ay veya 1 yıl sonunda küçülen burun oldu mu? Burun estetiği olanlar yardımcı olabilir mi?
Benim korktuğum şey 4 ay oldu ameliyat olalı ama 6 veya 1 yıl sonunda çok inmezse diye çünkü şuan büyük önceki burnumla aynı boyut burun büyüklüğünde bi değişim oluyor mu?merhabalar ,
ben burun ameliyatı olalı tam 1 yıl 1 ay oldu . Öncelikle doktorunuzun size söylemesi gerekir normal estetiksiz burunlarda bile burun delikleri farklıdır ve öyle olması gerekiyodur ( tabi aşırı bir fark değil bu ) . burun ameliyatlarında en az 1 yıl geçmesi gerekiyormuş tam oturması ve şişliğin inmesi için . öyle 2 ve 6 ayda bişey beklemeyin . diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi masaj önemli hem şişliğin inmesi için hemde his kaybı olmasın diye çünkü bir çoğumuz korkuyoruz dokunmaya bişey olacak diye. Zaten 1 sene cok dikkat etmeyiz sıcak soğuk darbelere karsı . Sonra bide göz alışkanlığı var ilk olduğunuzda simanız değişiyor alışamıyorsunuz kötü geliyor çünkü şiş olduğu için yakıştıramıyorsunuz .daha sonra yavaş yavaş otuyor ve hoşunuza gitmeye başlıyor. Tabi bu duruma gelmeden önce kesinlikle doktorunuzu titizlikle seçmeniz gerekiyor. ben cok araştırmıştım . burun ameliyatlarını kesinlikle estetik cerraha yaptırılmalı kulak burun boğazcıya değil.
Arkadaşlar merhaba belki yazdığımın bir faydası olur inşallah sizi aydınlatmış olurum diye yazıyorum ben bundan iki ay önce burun estetiği oldum. Ee.. haliyle bayağı bir araştırma yaptım. Şu doktor senin bu doktor benim gezdim. Sonunda karar verdim. Çünkü artık karar vermem gerekiyordu daha fazla bu burnu görmek istemiyordum. Bunu hatırlatmak isterim doktor seçiminizi iyi yapın bundan ziyade sizin sadece sizin içinize sinsin çünkü sonuç sizi mutlu edecek ve sizden tek ricam doktor ile ilgili olan yorumların hepsini okuyun fakat herhangi bir sosyal mecra veya YouTube olsun (işte ben burun estetiği oldum masaj yapıyorum 1 ay sonra peeling yaptım benim için süreç çok kolaydı ameliyat olduğum gün lahmacun yedim yan dönerek uyudum hopladım zıpladım gezdim yürüyüş yaptım ya da ağrıdan uyuyamadım her yerim kanadı nefes alamadım... gibi) şeyleri lütfen OKUMAYIN İZLEMEYİN DİNLEMEYİN size yardımcı olmak adına rica ediyorum. Bu sizin ameliyata karşı ya çok isteklendircektir ya da vazgeçirçektir. Çünkü aşırı isteklenmeniz yanlış bir hareket yapmanıza vazgecmenizde sizin üzüntü çekmenize neden olur.
Gelelim ameliyat sonraki sürece ilk gün baş ağrısı çekebilirsiniz korkmayın gecicektir hafif hafif kanamalar olabilir bundanda korkmayın belki biraz fazla kanayabilir merak etmeyin narkozu dışarı atıyorsunuz sadece doktorun dediklerini yapın zaten ince deriliyseniz ve kapalı teknikle olmuşsanız morarti dışında çok şikayetiniz olmaz 1 haftaya kalmaz iyileşirsiniz ama kalın derili olup açık teknikle ameliyat olmuşsaniz süreç biraz uzayabilir bundan kastım sağlık bakımından en fazla 1 hafta nefes alma bakımından en iyi nefes alma 20 gün 1 ay surebilir tampon ciktintan 1 hafta sonra yavaş yavaş düzene girecektir 1 aydan sonra da zaten sislikleriniz inmeye başlar gün geçtikçe guzellesirsiniz haa son olarak şişlikler inerken asimetri sorununuz olabilir sakın takmayın delikleri olsun eğrilik olsun şişlikler indikce geçiyor emin olun. Sizden tek isteğim aşırı korkmayın ve etrafınıza kulak asmayın ben diliyle konuşan kisilerden açık ve net söylüyorum uzak durun ve doktorunuzun dediklerine iyice kulak verin eğer merak ettiğiniz bi sorunuz olursa objektif cevaplar vermeye hazırım beklerim saglicakla kalın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?