• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi sislik ve kalkiklik

Yesiyaha

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
12
2
1
Bugün 17.günümdeyim burun ameliyati oldum doktordan biraz kavis ve biraz kalkiklik istemiştim. Ilk başlarda bantlar çıkmadan kalkikdı hatta tam istediğim gibi diyerek sevinmiştim. O günden beri burnum hem sis kocaman ve hem de her geçen gün burnum iniyor sanki daha henüz yeni olmama rağmen..Biraz daha inerse ağzıma gelcek sanırım üstelik kaviside hiç şuan yok ..Moralim çok bozuk benim gibi olanlar yada bu durumu yaşayanlar var mı?Sis olmasına rağmen şişliği duruyor ama kalkikligi indi

Burnun oturmasi 6 ay suruyor ilk bastaki kalkiklik ve sismeler iniyor. Ben kalkik olucak diye cok korkmustum bandaji bir gordum delikler gorunuyor gayet kalkik yikildim ama sonra yawas yawas indi sewindim . Senin durumunda ise bence 2haftada bunu gormen imkansiz henuz yaralarin iyilesiyor ve son derece iltihapli durumdadir tahminimce. Diyelim 6 ay gecti we hala ayni dusunuyorsun ufak bir dolguyla burun ucu kaldirilabiliyor onu yaparsin en kotu ama suan burnun kesinlikle son seklinde degil bir de ameliyat sonrasi burun ucunu yukari cekecek sekilde u seklinde bant tskio destekleyebilirsin

Ben delikleri görünmeyen bir kalmışlık istemiştim çokda değil orta olsun demistin şuan hafif bile kalkiklik yok normal düz bir burun ucu ..Moralim çok bozuk o bantları nerden bulabilirim eczanelerde varmidir

Bugün 17.günümdeyim burun ameliyati oldum doktordan biraz kavis ve biraz kalkiklik istemiştim. Ilk başlarda bantlar çıkmadan kalkikdı hatta tam istediğim gibi diyerek sevinmiştim. O günden beri burnum hem sis kocaman ve hem de her geçen gün burnum iniyor sanki daha henüz yeni olmama rağmen..Biraz daha inerse ağzıma gelcek sanırım üstelik kaviside hiç şuan yok ..Moralim çok bozuk benim gibi olanlar yada bu durumu yaşayanlar var mı?Sis olmasına rağmen şişliği duruyor ama kalkikligi indi
Merhaba rica etsem ozelden resim atarmisiniz

Back