Burun Estetiği (Rhinoplasty)

:))) ooh çok güzel için rahat etsin işte böyle sabır valla. alçı alınmıştır artık heralde dimi. şimdi ne durumdasın.?
ama bugün ben moralman çöktüm. :2:2. ayım dolmak üzere.bugün şişim birden indi. şaka gibi. neredeyse hiç yok. ama görüntüyü hala beğenmiyorum. bana revizyon şart oldu.3. ayımda kontrole gidip beğenmediğimi ve 6. ayın sonunda tekrar ameliyat etmesini isteyeceğim. tekrar ücret isteyecektir çünkü bana göre güzel dicek sana başka olmaz dicek belkide. gerçi aynı doktora ameliyat olmak ne kadar mantıklı . ya yine kötü yaparsa.başka bir doktora yüklü rakam ödeyeceğim. belki bu sefer eski doktorum indirimli yapar. ama indirimli die de aynı riski göze almak doğru mu? kafam allak bullak moralim yerlerde ve kendimi çirkin hissediyorum. Öte yandan eşim olma böyle güzelsin demişti bende daha güzel olcak merak etme dedim. şimdi haklı çıktı acaip mutsuzum:2:

nisan1234 istersen ozelden at mesajı ama çook merak ettim. kim yaptı burnunu? revizyon istiycem demişin. ben revizyon için dr arıyorum ve senin mesajını okuyunca bir anda geçmişime döndüm..

selam arkadaşlar doğru yazdığımdan emin olmamakla beraber derdimi anlatmak istiyorum en azından bi yönlendirme yapabilirsiniz:))
öncelikle birkaç gün tıkalı kaldı bundan iki hafta önce hızlı nefes alırken burnum açılsın diye genizime bi parça düştü(tabi burnum açıldı nefes alabiliyordum artık :) )yutamadım boğuluyorum sandım peçeteye çıkartmak aklıma geldi ve ben şoookk gördüğüm manzara karşısında tavuk ciğeri görünümlü bi parça eyvahh kanserim ölüyormuyum acaba dedim ve tası tarağı topladım korka korka doktora gittim devlet hastanesine sıra kalmamış zarzor doktorun yanına girdim ve bana yarın gel patolojiye gönderelim dedi acilde çalışan hemşire arkadaşım bu böyle olmaz çürür dedi ve ilaçlı suya koydu..bende ertesi gün başka şehirde özel bi hastaneye gittim doktor dalga geçer gibi ''bu sümüğü mü '' tahlile göndereceğim dedi ısrarıma rağmen tomografi istedi ve ben gebelik riski var deyince emr istedi ..bir kaç saat sonra sonuç geldi ve doktor bana NAZAL POLİPLERİN VAR SOL TARAF%90 SAĞ TARAF %85 ORTA KONKA BİLE TIKALI SEN NEFES ALDIĞINI SANIYORSUN dedi bana ben şookşoklardayım tabi. ne yani kansermiyim yani dedim :) güldü yok değilsin dedi parçayı patolojiye bile göndermedi hemen ameliyat olman lazım dedi...hiç ummadığım birşey bu hemen olamazdım tabi ... eve geldim int.başına oturdum araştırıyorum ameliyat esnasında göz etrafını temizlerken kör olma orta konkayı temizlerken şah damarına değerse ölme riski....allaahhıımm karar veremiyoruumm... yardım ne olur akıl verin bildiklerinizi paylasın benimleee.....

kendinizi iyi bir doktora emanet ettiyseniz ağda yaptırmaktan bile daha kolay :) ben bir ay önce ameliyat oldum şimdi burnum gayet iyi ama zaten 10 gün içerisinde ne şişlik kaldı ne de morluk. ilk iki gün dışında burnum hiç tıkanmadı nefes alabildim yani. ve hiç kanama da olmadı. burnum sızlamadı bile diyorum kimse inanmıyor. azıcık bile ağrı çekmedim. ağrı kesici hiç kullanmadım. ve burnum çok doğal oldu bir ay önce ameliyat oldum diyorum beni tanımayanlar inanmıyor. eğer bu ameliyatı olmak istiyorsanız geciktirmeyin, ertelemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…