• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olup bin pişman olanlar ben mahvoldum revizyonla duzelen varmı gerçekten ?

Revizyonla duzelen var mı?

• Evet var

OY: 4 57,1%
  • Hayır yok

OY: 3 42,9%

• Ankete Katılan
    7

riri2134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
989
464
43
32
Ameliyattan sonra hayattim kabusa döndü çok az deviasyon ve kemik çıkintisi vardı onları duzeltilmesi için girdim ameliyatta doktor çok hafif daraltip çok hafif ucunu kaldirilalim dedi istemedim cok hafif diyince kabul ettim .sonrasi kabus oldu burunum içine etti baştan aşağı her tarafını değiştirdi burnumu çok küçültülmüş burun sırtındaki kemiği almış burun ucu etini inceltmis kanatları topluyup icine dikiş atmış yetmemiş burun deliklerimi küçültülmüş ve ameliyattan once bunlari yapacagini soylemedi bilseydim asla girmezdim ameliyatta burnumda ters v var başka doktor zamanla belirgin hale gelecek diyor mahvetti hayatımı dışarı çıkamıyorum ise gidemiyorum çıkamıyorum aynaya bakamıyorum ölmek istiyorum ben bununla yasayamiyorum revizyon tek umudum bu burun revizyonlada düzelmez gibi geliyor 1 yıl bu halde nasıl bekliycem onuda bilmiyorum 2 inci bir hayal kırıklığını kaldiramam doktor desen sanki kendisi çok iyi çıkarmış ben begenmiyorum gibi davraniyor bide üstüne eski burununu çok seviyordunsa bana gelemeyecektini diyor ben komple burnumu değiştir demedim ki herkes kucuk hoka burunlari seviyormus ya ameliyata burnumu kucult diyede girmedim oda 6 ay bekle begenmezsen eski burnunu yapicam söz diyor ilk ameliyati mahveden 2 inci de eski burnumu yapacakmış ailemde perisan oldu bende olmek uzereyim bu psikolojiyle yasamiyorum off benim gibi umutsuz vaka varmı bu süreci nasıl atlattı benim içinde umut var mıdır?

Off Cok cok gecmis olsun,ben ameliyat olmadim ama ameliyat olmayi dusunuyorum..Sizin yazdiklarinizi okuyuncada inanin sizin adiniza cok uzuldum..Ama acaba cok kotu durumda degilde sadece sizemi farkli geliyor burnunuz ? Sonucta bi ameliyat insani cok degistiriyor..guzel olmasina ragmen acaba farkli geldigi icin yadirgiyor olabilirmisiniz ? Sakincasi yoksa resim atabilirmisiniz ? Ayrica doktorunuz kimdi?

Eski hali beyazlo ve yani hali siyahlı ve burnu ters v var burnum iki parça gibi başka doktora gosterdim zamanla cok belirginlesicek dedi 6 ay sonra duzeltiriz dedi geri kalan kisimlarina karisamiyacgini soyledi yıkıldım resmen yani mahvetmis doktor bile eskisini nasil bu hale getirdiğini anlamadi sabırla beklr dedi.

Çok büyük bir sorunun yoksa girme ameliyata değmez ben bin pişman oldum nasıl böyle hata yaptim aklım almiyor.

Ben daha kotu bir burunla 1 sene bekledim ve revizyon oldum duzeldi. Oncelikle sakin ol, doktorunu iyi sec ve para biriktir derim.

Siz kime oldunuz revizyon keske benimde burnum eskisi gibi kemikli olsa

Ameliyattan sonra hayattim kabusa döndü çok az deviasyon ve kemik çıkintisi vardı onları duzeltilmesi için girdim ameliyatta doktor çok hafif daraltip çok hafif ucunu kaldirilalim dedi istemedim cok hafif diyince kabul ettim .sonrasi kabus oldu burunum içine etti baştan aşağı her tarafını değiştirdi burnumu çok küçültülmüş burun sırtındaki kemiği almış burun ucu etini inceltmis kanatları topluyup icine dikiş atmış yetmemiş burun deliklerimi küçültülmüş ve ameliyattan once bunlari yapacagini soylemedi bilseydim asla girmezdim ameliyatta burnumda ters v var başka doktor zamanla belirgin hale gelecek diyor mahvetti hayatımı dışarı çıkamıyorum ise gidemiyorum çıkamıyorum aynaya bakamıyorum ölmek istiyorum ben bununla yasayamiyorum revizyon tek umudum bu burun revizyonlada düzelmez gibi geliyor 1 yıl bu halde nasıl bekliycem onuda bilmiyorum 2 inci bir hayal kırıklığını kaldiramam doktor desen sanki kendisi çok iyi çıkarmış ben begenmiyorum gibi davraniyor bide üstüne eski burununu çok seviyordunsa bana gelemeyecektini diyor ben komple burnumu değiştir demedim ki herkes kucuk hoka burunlari seviyormus ya ameliyata burnumu kucult diyede girmedim oda 6 ay bekle begenmezsen eski burnunu yapicam söz diyor ilk ameliyati mahveden 2 inci de eski burnumu yapacakmış ailemde perisan oldu bende olmek uzereyim bu psikolojiyle yasamiyorum off benim gibi umutsuz vaka varmı bu süreci nasıl atlattı benim içinde umut var mıdır?
Ozel değilse ne kadara yaptirdiniz ozel hastanemiydi

Bide doktor diyor burnunda çok degisilik yok milimetrik çalıştım diyor

Kızlar doktor burnu çok kucultmedim sana öyle geliyor diyor ayrıca milimetrik çalıştım diyor yanaklar şiş ödemli olduğu icin saa oyle geliyor ilk ay diyor ters v dedim ben ameliyat kemiği iyi kapattigima eminim sıkıntı olursa yeniden ameliyat ederim diyor burun ilk aylar da sekli kötü olup sonradan duzelen var mı?

Bide doktor diyor burnunda çok degisilik yok milimetrik çalıştım diyor

Canım merhaba ben 2 yıl önce ameliyat oldum . Banada şekli çok değişmemeiş gibi geldi şuan fotoğraftan bile belli çok fazla ödemin var bence o ödemler indiğinde daha mutlu olucaksın. Şimdiden moralini bozma ödemlerin inmesi 6 ay densede tam şekil 1 yılda oturuyor. Ödemler indikten sonrada beğenmezsen tekrar olursun üzülme herşeyin çaresi var

Doktor da bana bekle 6 ay sonra begenmesezsen tekrar ucretsiz ameliyat ederim diyor ben güvenmiyorum doktora milimetrik çalıştım diyor aradaki fark bariz açık ortada sende başta benim gibi kendine yabancı kaldın mi bos boş bakışlar yanaklarda ödem oluyor mu 6 aya kadar ? ben bu halimi çok yadırgıyorum eski burnumdan daha kötü oldu diyorum doktor bekle begenmedigin yeri de duzeltirim dedi bilmiyorum

Ya benimde hep aklımda o vardı ilk ameliyat için butce mi aşıyor diye çok iyi bir doktor diye başka doktora gittim keske ona olsaydım diyorum adamlar harikalar yaratıyor şimdi memnun musun ?

Revizyon olmam gerekirse ya muhammed dinlere yada emre ilhan teoman dogan da olabilir diye düşünüyorum insallah gerek kalmaz olursa da en başta onu düşünüyorum.

bence kötü değil ya, biraz bekleyin derim ben.genelde ilk ameliyattan çıktıktan sonra böyle hissediyor insanlar. Ayrıca doğal duruyor, ben de petek dinçöz burnu falan yaptı zannettim. Üzülmeyin bence, güzel bir burnunuz olmuş :) Ayrıca size de çok yakışmış. Kocaman gözlerinizi daha ortaya çıkartmış

bence guzel olmuş ,

1 yıl sürüyor burnun oturması , şişlerin inmesi falan ,

okuyunca gerçekten kötü bir burun bekledım ama kötü değil

yan profil varmı

Back