- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Aynen öyle 1 sene tam oturması bence 6 ayda 2. Ameliyatı olma derim ben
evet bencede olmamalı ,
birde alçı çıkar çıkmaz mucize bekliyoruz ama düzelmesi zaman alıyor ve yeni burnumuza zamanla alışıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle 1 sene tam oturması bence 6 ayda 2. Ameliyatı olma derim ben
Suan burnum onden bakinca iki parca goruyorum ters v gibi benim doktor diyor ben eminim öyle bir şey yok çok iyi bir doktora gösterdim zamanla daha belirgin hale gelicek diyor nerdeyse 1 ay oldu burun sırtı ayrı eğri ucu ayrı eğri ya benim mi abartiyorum.
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş son durumunuz nedir, ben de yeni ameliyat oldum ve aynı şeyleri yaşıyorumDoktorlar değişeceğini bildikleri icin emin konuşuyorlar sanırım benim doktorum da 1 yıl sürer tam oturması Dedi bende buna inamak istiyorum.cunku insan aynaya bakınca nasıl değişir bu görüntü imkansız diyor.bide yüzüne bakıp da cok kalkmış yok burun deliklerin böyle mi kalacak gözlerin ayrı kalmış kemik gidince diyenler de cabası . Sabır edicez artık ne yapalım
İnsallah sonu güzel olur da bu yaşadıklarımıza değer . Evden çıkasım bile gelmiyor benim
ne oldu burnun cnm. tekrar yaptırdınmıAmeliyattan sonra hayattim kabusa döndü çok az deviasyon ve kemik çıkintisi vardı onları duzeltilmesi için girdim ameliyatta doktor çok hafif daraltip çok hafif ucunu kaldirilalim dedi istemedim cok hafif diyince kabul ettim .sonrasi kabus oldu burunum içine etti baştan aşağı her tarafını değiştirdi burnumu çok küçültülmüş burun sırtındaki kemiği almış burun ucu etini inceltmis kanatları topluyup icine dikiş atmış yetmemiş burun deliklerimi küçültülmüş ve ameliyattan once bunlari yapacagini soylemedi bilseydim asla girmezdim ameliyatta burnumda ters v var başka doktor zamanla belirgin hale gelecek diyor mahvetti hayatımı dışarı çıkamıyorum ise gidemiyorum çıkamıyorum aynaya bakamıyorum ölmek istiyorum ben bununla yasayamiyorum revizyon tek umudum bu burun revizyonlada düzelmez gibi geliyor 1 yıl bu halde nasıl bekliycem onuda bilmiyorum 2 inci bir hayal kırıklığını kaldiramam doktor desen sanki kendisi çok iyi çıkarmış ben begenmiyorum gibi davraniyor bide üstüne eski burununu çok seviyordunsa bana gelemeyecektini diyor ben komple burnumu değiştir demedim ki herkes kucuk hoka burunlari seviyormus ya ameliyata burnumu kucult diyede girmedim oda 6 ay bekle begenmezsen eski burnunu yapicam söz diyor ilk ameliyati mahveden 2 inci de eski burnumu yapacakmış ailemde perisan oldu bende olmek uzereyim bu psikolojiyle yasamiyorum off benim gibi umutsuz vaka varmı bu süreci nasıl atlattı benim içinde umut var mıdır?