• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olup bin pişman olanlar ben mahvoldum revizyonla duzelen varmı gerçekten ?

Revizyonla duzelen var mı?

• Evet var

OY: 4 57,1%
  • Hayır yok

OY: 3 42,9%

• Ankete Katılan
    7
Suan burnum onden bakinca iki parca goruyorum ters v gibi benim doktor diyor ben eminim öyle bir şey yok çok iyi bir doktora gösterdim zamanla daha belirgin hale gelicek diyor nerdeyse 1 ay oldu burun sırtı ayrı eğri ucu ayrı eğri ya benim mi abartiyorum.

Suan burnum onden bakinca iki parca goruyorum ters v gibi benim doktor diyor ben eminim öyle bir şey yok çok iyi bir doktora gösterdim zamanla daha belirgin hale gelicek diyor nerdeyse 1 ay oldu burun sırtı ayrı eğri ucu ayrı eğri ya benim mi abartiyorum.

Bence gerçekten görünürde sıkıntı yok ucu daha sivri duruyor oda zamanla daha doğallaşıcak zaten yanlarında komple ödem var

Burun önceki ve sonraki hali yeni gönderdi ya ben bu şekilde yapacağını bilseydim gitmezdim burun sırtını komple yuvarlak yapmış insan orda kemer bırakır burnumun alacağı sekli çok iyi yapmış mi ?Eski burnum bu burundan bin kat daha biyi

Profilden Bence cok guzel duruyor..Önden bakincada ben sadece fazlasiyla ödem goruyorum..Burun sirtinda bence cok ödem var canim onlarin gecmesini bekle..burnun bi tam otursun,Ayrica oyle COOOK kotu bi durumda yok,kendini lutfen yipratma..Dogal gorunen bi burun bence,ki boyle olmasida bana kalirsa en guzeli..
Sen sabirli ol hemen ikinci ameliyata atma kendini :KK54:

Evet ışte odemli hali bile bu kadar kucukse 1 yıl snra burun kalmayacak ayrıca ters v var fotoğraf tam beli değil aynada görüyorum doktor da 6 ay bekle nereyi b egenmezsen duzelticem dedi insallah 6 ay sonra ya kadar bekliycem ama sanki eski burnum daha iyiydi gibi insallah ben yanilirim ikinci ameliyata hiç gerek kalmaz .

Merhaba canım cok geçmiş olsun öncelikle. Beş ay önce ameliyat olduğumda senin şuan yaşadığın her şeyi yaşadım. Burnum cok değişti, cok cirkin oldum, bu ödemli haliyse ödemler inince daha da küçülecek falan diye cevremi ve hatta buradaki bir çok ablamı bıktırdım :) gecem gündüzüm bu site olmuştu hep beni rahatlatacak bişeyler aradım. Şimdilerde ise girip bakmak aklımın ucundan bile geçmiyor :) ilk üç ay burnunun gerçek hali ortaya çıkmıyor gerçekten. Ben burnum cok küçüldü falan diye ağlardım şimdi aynaya bakınca ay biraz büyük mü ne diyorum :) hepsiii geçiyor canım benim burnuna alışma sürecindesin şuanda. Burun öyle bi şey ki tüm yüzü değiştiriyor benim arkadaşlarım bana dudaklarını da mı yaptırdın? Elmacık kemiklerine dolgu da mı yaptırdın falan diyip duruyorlar. Önceleri ince uzun yüzüm varken şimdi toparlak bişey oldu :) şimdi beş ay öncesine bakınca kendimi boşuna yıprattığımı düşünüyorum keşke hiç üzülmeseydim de sabırla bekleseydim diyorum. İnan stresten saçlarımın üçte birini kaybettim sana tavsiyem stres yapıp kendini üzmemen. En az altı ay bekle bakalım hem bunun çaresi var en kötü ihtimal revizyon olursun. Burnuna gelinde ben ilk baktığımda e hiçbir fark Yok ki diye düşündüm ama sonra yandan bakınca anladım farkı :) gerçekten ödemli haliyle bile güzel görünüyor. Ters v dediğin şeyi göremiyorum fotoğrafta belli olmuyor olabilir o konuda bi bilgim de YOk maalesef inşallah ilerleyen aylarda çoğalmak yerine azalır seni rahatsız etmez. Kendine cok iyi bak yeni burnuna alışmaya, sevmeye çalış :)

Canım aynen bende öyleyim hatta gözlerim çok ayrık duruyor çok küçülmüş eğri yamuk gibi eskisinden kötü oldu diye düşünüyorum ay insallah sadece benim kuruntumdur.

Gercekten cok samimi bi sekilde soyluyorum, fazlasiyla kuruntu yapiyorsun.. moralini bozmak icin cok aceleci davranmissin canim :) daha 1 aylik bi buruna bakarak ilerde soyle boyle olacak diye vahlanmak cok yanlis bence. Daha cok degisecek burnun.. ameliyattan sonra herkesin bakislari ifadesi degisiyor. Benim de degismisti. Ben gibi bakmiyordum. Psikolojim bozulmaya cok musaitti. Ama salmadim kendimi. Daha oncesinde herkesin basindan gectigi seyleri okuyunca aynaya bile bakmaz oldum. Ennn az 3 aya kadar beklemen gerekir bi fikre sahip olmak icin. Ters v olayini anlamadm gercekten. Fotolarda da burnunun yeni hali cok daha guzel ama yuzun ve burnunun belli kisimlari odemli.. bence hic uzulme. Allah dermansiz dert vermesin.. bu kadar zayif olmayalim hemen intihari dusunecek kadar.. Sabirla bekle sadece..

Ters v ayna bakinca burnum sanki iki parça gibi görüyorum doktor kemiklerin iyi kapanmadigindan oluyormuş 6 aya kadar çok belirgin hale gelir dedi benim doktorum kemikleri iyi kapattigima eminim dedi sorun çıkarsa duzeltirim dedi Sanki burnum cok kucukgozlerim çok ayrık sanki en kötü burun bana yapılmış gibi daha burun çok değişecek dedi evrim mi geçirecek merak ediyorum

Doktorlar değişeceğini bildikleri icin emin konuşuyorlar sanırım benim doktorum da 1 yıl sürer tam oturması Dedi bende buna inamak istiyorum.cunku insan aynaya bakınca nasıl değişir bu görüntü imkansız diyor.bide yüzüne bakıp da cok kalkmış yok burun deliklerin böyle mi kalacak gözlerin ayrı kalmış kemik gidince diyenler de cabası . Sabır edicez artık ne yapalım
İnsallah sonu güzel olur da bu yaşadıklarımıza değer . Evden çıkasım bile gelmiyor benim:(

Bende aynı durumdayım bende burnun evrim geçirmesini bekliyorum bu süreci yaşanlar burnun değiştiğini soyluyorlar bende umut ediyorum insallah olur bu burun kabusum oldu uyurken bile ruyalarimda burnum mahvoldu diye kabuslar görüyorum acaba bir gün bugünleri hatırlayıp güler miyim diyorum insallah Allah pisma etmez o kadar acı sonuçta kötü olursa aynı süreci tekrar yaşamakta var Allah yardımcımız olsun .

Bu boş bakışlar geçiyor mu aynada aval aval bakıyorum hergun eski bakislarimi istiyorum gerçekten bu durum geçici mi ?

Doktorlar değişeceğini bildikleri icin emin konuşuyorlar sanırım benim doktorum da 1 yıl sürer tam oturması Dedi bende buna inamak istiyorum.cunku insan aynaya bakınca nasıl değişir bu görüntü imkansız diyor.bide yüzüne bakıp da cok kalkmış yok burun deliklerin böyle mi kalacak gözlerin ayrı kalmış kemik gidince diyenler de cabası . Sabır edicez artık ne yapalım
İnsallah sonu güzel olur da bu yaşadıklarımıza değer . Evden çıkasım bile gelmiyor benim:KK43:
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş son durumunuz nedir, ben de yeni ameliyat oldum ve aynı şeyleri yaşıyorum 🙄

Ameliyattan sonra hayattim kabusa döndü çok az deviasyon ve kemik çıkintisi vardı onları duzeltilmesi için girdim ameliyatta doktor çok hafif daraltip çok hafif ucunu kaldirilalim dedi istemedim cok hafif diyince kabul ettim .sonrasi kabus oldu burunum içine etti baştan aşağı her tarafını değiştirdi burnumu çok küçültülmüş burun sırtındaki kemiği almış burun ucu etini inceltmis kanatları topluyup icine dikiş atmış yetmemiş burun deliklerimi küçültülmüş ve ameliyattan once bunlari yapacagini soylemedi bilseydim asla girmezdim ameliyatta burnumda ters v var başka doktor zamanla belirgin hale gelecek diyor mahvetti hayatımı dışarı çıkamıyorum ise gidemiyorum çıkamıyorum aynaya bakamıyorum ölmek istiyorum ben bununla yasayamiyorum revizyon tek umudum bu burun revizyonlada düzelmez gibi geliyor 1 yıl bu halde nasıl bekliycem onuda bilmiyorum 2 inci bir hayal kırıklığını kaldiramam doktor desen sanki kendisi çok iyi çıkarmış ben begenmiyorum gibi davraniyor bide üstüne eski burununu çok seviyordunsa bana gelemeyecektini diyor ben komple burnumu değiştir demedim ki herkes kucuk hoka burunlari seviyormus ya ameliyata burnumu kucult diyede girmedim oda 6 ay bekle begenmezsen eski burnunu yapicam söz diyor ilk ameliyati mahveden 2 inci de eski burnumu yapacakmış ailemde perisan oldu bende olmek uzereyim bu psikolojiyle yasamiyorum off benim gibi umutsuz vaka varmı bu süreci nasıl atlattı benim içinde umut var mıdır?
ne oldu burnun cnm. tekrar yaptırdınmı

Back