Şöyle ki ben burnumun çirkin olduğunu hep biliyordum. genel olarak kendimden güzel olmayı beklemiyorum ama aynada görünce keşke en azından sıradan olsam diyorum. neyse, ben üniversiteye geçene kadar hiç estetik olmayı düşünmedim. O zamana kadar hiç kimse burnun çirkin demedi bana. üniversiteye geçtiğim zaman burnum yüzünden çekinmeye başladım ve o zaman ilk aklıma geldi estetik fikri. Bu yıllarda da ilk kez biri estetik olsana dedi. sadece bir kişi dedi ama yine de sonuçta böyle bir geri dönüş aldım. Ben büyük bir değişim de beklemiyorum zaten, burun ucum kalksın vs istemedim. sadece üstteki o çıkıntı törpülensin düzleşsin istiyorum ama muhtemelen doktora gitsem orayı törpüledikten sonra burun ucuna, kanatlarına da müdahale etmek isteyecek uyumlu olsun diye. Doğal estetik yapan güvenilir bir doktora yazdım 100binden daha yüksek bir fiyat istedi. Devlette daha uyguna yaptırsam içime sinmeyecek. Fotoğrafımı çektim belki idare edilebilir diye. Önden ve çaprazdan çok bir sorun yok. Hatta önden iyi görünüyorum ve ameliyat sonrası bunu kaybetmek istemiyorum. ama yandan bakınca cidden tümsek aşırı belirgin. nasıl bir burun isterim diye de üzerinde böyle bir oynama yaptım. direkt yaptığım burnu yüzüme nakletseler de öyle yaşasam keşke. onu da zor yaptım zaten çenem geride ve yüzüm dümdüz olduğu için çok yakışmıyor. ikisinin de fotoğrafını eklerim sizle bir iki konuştuktan sonra kaldırırım muhtemelen. Ameliyat olmaya aşırı niyetli değilim ama böyle görünmek de canımı sıkıyor bana bakan ne düşünüyor diye. Ne yapmalıyım bilmiyorum hiç.
Son düzenleme: