- 31 Temmuz 2015
- 5
- 1
- 31
-
- Konu Sahibi Room-mate-siz
teşekkür ederim umarım şişliktirben olmadım ama olacağım inşallah da sanırım şimdi burnun şiştir ondan öyle geliyordur sana geçmiş olsun
Ali Emre Aksuhangi doktora ameliyat oldunuz sorabilir miyim?
7 gün önce Hacettepe de burun estetiği oldum dün alçım çıktı şuan bantlar var burnumun üzerinde. Çok sorunlu bir burnum yoktu sadece yandan görünüşünü beğenmiyordum şuan kavisli bir burnum var ama gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor.Kızlar böyle japon gibi duruyorum gözlerim birbirinden çok uzak.Aynı sorunu yaşayanınız var mı? Geeçici bir durummudur lütfen yardım edin.
Bence deger cok sorunlu bir burnun olsaydi eminim bu sekilde konusmazdin :)Arkadaslar bugun tipplasti ameliyatimi oldummm burnumda kemik yoktu yan kanatlari genisti azcik bide ucu dusuktu sedasyon ile bayiltip yaptilar 10 bucukta girdim 12 bucukta ciktim hatta ameliyatin son zamanlarinda uyandim doktorla konustum falan o yaparken burnumu igne yaptiklarindan hissetmiyosunuz zaten neyse gelelim asil mevzuya su anda sunu dusunuyorum gerek varmiydi guzel olmak icin bu kadar ugrasmaya allah her insani kendine gore guzel yaratmis saglik lroblemim yoktu sirf dahada guzellesmek icin bide ailemin haberi yok bir haftadir burun ateli takiyodum evde anlamasinlar diye bugunde oldm gene atel var ama bu seferde burnum tikali pisman miyim bilmiyorum gene olsa yaparmiyim yapmazdim su zamani mi derslerime verirdim bide yaptirana kdr bunun sitresi var oldu mu olacak mi falan terettudu olanlar icin yaziyorum bunu cidden bi sorununuz yoksa yaptirmayin kendimizle barisik olmaliyiz ne yazikki ben barisik degildim ne yazik bana suru prskolojisiyle sirf daha guzel olmak adin bicak altina yatmak neyse olan oldu ama icinizde acaba mi varsa olmayin benden tavsiye aile yalan soylemeye bu aciyi cekmeye degmz
Fotoğraf atabilir misin canımben olmadım ama olacağım inşallah da sanırım şimdi burnun şiştir ondan öyle geliyordur sana geçmiş olsun
Merhaba söze sorum olacaktı narkoz sırasında ve sonrasında sorun oluyor mu çıplak mi giyiliyor ameliyat onlugu daha sonra kim giydiriyor üstü. ..ay evham yaptım yardiiimm7 gün önce Hacettepe de burun estetiği oldum dün alçım çıktı şuan bantlar var burnumun üzerinde. Çok sorunlu bir burnum yoktu sadece yandan görünüşünü beğenmiyordum şuan kavisli bir burnum var ama gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor.Kızlar böyle japon gibi duruyorum gözlerim birbirinden çok uzak.Aynı sorunu yaşayanınız var mı? Geeçici bir durummudur lütfen yardım edin.