Ödem de olabilir fakat yapan doktorun da hatası var gibiMerhaba herkese. 14 Eylül tarihinde burun ameliyatı oldum. 10 gün sonra alçım çıktığında daha burnumu önden hiç beğenmemiştim. Şu an 22 gün oldu ve burnumun ucu çok büyük. Burnum önden hiç ameliyat olmamış gibi duruyor. Aranızda estetik olup böyle bir durum yaşayan var mı? Ödemden dolayı olduğunu söylüyorlar ama hep bu şekilde kalacak diye çok stres yapıyorum. Burnumun ucu eskiden daha küçüktü şu an eski halinden bile büyük. Doktor ileride iğne yapabileceğini söyledi. İğne sizce düzeltir mi şişliğini?
Burnumun içindeki etler alerjiden dolayı şişmişti. Onları küçülttüğünü söyledi22 gün çok erken cildin kalın olabilir. Önceden de etli bir burnun olabilr.igne burun sırtins yapılıyor ucuna direkt yapilmiyor deride incelme olduğundan daha zarif gorunuyor
Çok beklentiye girme zamana bırak tipplasti var burun ucu estetiği olursun hiç olmadi başka kemer vs sorunun olmasın yeterki.Burnumun içindeki etler alerjiden dolayı şişmişti. Onları küçülttüğünü söyledi
Burnun çok ödemeli belli ve çok güzel olmuş doğal ben bir sıkıntı görmwdimMerhaba herkese. 14 Eylül tarihinde burun ameliyatı oldum. 10 gün sonra alçım çıktığında daha burnumu önden hiç beğenmemiştim. Şu an 22 gün oldu ve burnumun ucu çok büyük. Burnum önden hiç ameliyat olmamış gibi duruyor. Aranızda estetik olup böyle bir durum yaşayan var mı? Ödemden dolayı olduğunu söylüyorlar ama hep bu şekilde kalacak diye çok stres yapıyorum. Burnumun ucu eskiden daha küçüktü şu an eski halinden bile büyük. Doktor ileride iğne yapabileceğini söyledi. İğne sizce düzeltir mi şişliğini?
Teşekkür ederim. Şu anda şişliği büyük oranda indi. Ben biraz aceleci davranmışım.Burnun çok ödemeli belli ve çok güzel olmuş doğal ben bir sıkıntı görmwdim
Teşekkür ederim. Yorunlarınız biraz da olsa içimi rahatlatmıştı. Şu an buradaki halinden çok daha iyi oldu.Telaş yapmak ıcın cok erken. Kalın derılı ısen şişlikler yavaş yavaş inecek. Doktorum bana 2 aydan once gerçek şeklının oturmayacagını odemlerın olacagını söyledı.Kalın derılılerde tam oturması ıcın bazen 2 yıl gerekır demıstı. Bence sakin olup bekle.Sevgıler