Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği olanlar yardım
- Konu Sahibi byzaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben aralarında sadece Mustafa Karaca’yı biliyorum. Ameliyatları gayet başarılı görünüyor. Şimdiki aklım olsa Süleyman Taş, Ahmet İslam ya da Mustafa Karaca’ya ameliyat olurdum. Maalesef başka bir yanlış doktor seçtim. İyi düşünün, çok düşünün, doğru karar verin.Merhaba burun estetiği olucam aklımda 4 isim var bu kişilere ameliyat olan varmı
1-Şaban celebi
2-Ümit hardal
3-Mustafa karaca
4-Köksal yuca
- 5 Nisan 2017
- 10
- 1
- 16
- 27
Merhaba siz kime ameliyat olmuştunuz ?Ben aralarında sadece Mustafa Karaca’yı biliyorum. Ameliyatları gayet başarılı görünüyor. Şimdiki aklım olsa Süleyman Taş, Ahmet İslam ya da Mustafa Karaca’ya ameliyat olurdum. Maalesef başka bir yanlış doktor seçtim. İyi düşünün, çok düşünün, doğru karar verin.
- 19 Kasım 2017
- 19
- 5
- 36
- 37
Merhaba 1,5 yil once umit hocaya ameliyat olup yazmistim. Ilk basta sorun yok gibiydi ancak sislikler tamamen icince;Merhaba burun estetiği olucam aklımda 4 isim var bu kişilere ameliyat olan varmı
1-Şaban celebi
2-Ümit hardal
3-Mustafa karaca
4-Köksal yuca
1- burnumda openroof sendromu oldu burnumun sol tarafinda boylu boyunca iki kemin arasi acilsi ve bosluk acildi. Bu nedenle burnun sol tarafinda duzgun bir kemik inisi yok ezik ezik duruyor. Bu durumu da 2-3 kere dolgu yapti kalici olur dedi. Dolgular kemerli goruntuye neden oldu ayrica hizla eridiler
2-burnum sola dogru hafif yamuktu, hala yamuk. Bence hoca burnu kirmaktan cekiniyor cunku erkek kardesime de ameliyat yapti onun da burnu ileri derecede yamuk, bizim yuzumuzun yamuk oldugunu iddia ediyor ama bircok doktora gorundum basit bi dikisle bile o goruntu degisebilir
3- sislikler inince burun ucumun duz inmedigini farkettim gereksiz bir kalkiklik yapmis bunu da cok dik aciyla yaptigi icin hic estetik durmuyor, burnum istedigimden cok kalkik oldu yandan ben daha duz Istemistim. Su an ayrica hafif kemerli gibi duruyor
4- once inkar ediyor sonra hallederiz diyor su an hamile olmasam basina gidip revizyon parasi isteyecektim zira bu hocaya tekrar burnumu asla elletmem. Sansliysaniz ya da detaylari onemsemiyorsaniz olabilir ortalama biseyler yapiyor.
Benim asil sorunum burnum hafif sola dogruydu oyle ileri derecede degildi yani ne burunlar yapiolar bunu bile duzeltemedi ve benim yuzumun yamuk oldugunu soyledi. Sonunda gel yeniden ameliyat edelim dedi, hem korkuyorum hem de umit hocaya olmak istemiyorum gerekirse dava acacagim. Parami isteyecegim revizyon icin ama ona elletmeyecegim.
Eklentiler
- 22 Mart 2015
- 92
- 47
- 88
Ben de 2. ayımdayım ve burnumun sırt kısmında gözle görülmeyen ama dokununca elime gelen bir mercimek tanesi gibi şişlik hissediyorum, altı da açık gibi. Sizin çatınızın açılması böyle mi başlamıştı? Ben de tedirginim.Merhaba 1,5 yil once umit hocaya ameliyat olup yazmistim. Ilk basta sorun yok gibiydi ancak sislikler tamamen icince;
1- burnumda openroof sendromu oldu burnumun sol tarafinda boylu boyunca iki kemin arasi acilsi ve bosluk acildi. Bu nedenle burnun sol tarafinda duzgun bir kemik inisi yok ezik ezik duruyor. Bu durumu da 2-3 kere dolgu yapti kalici olur dedi. Dolgular kemerli goruntuye neden oldu ayrica hizla eridiler
2-burnum sola dogru hafif yamuktu, hala yamuk. Bence hoca burnu kirmaktan cekiniyor cunku erkek kardesime de ameliyat yapti onun da burnu ileri derecede yamuk, bizim yuzumuzun yamuk oldugunu iddia ediyor ama bircok doktora gorundum basit bi dikisle bile o goruntu degisebilir
3- sislikler inince burun ucumun duz inmedigini farkettim gereksiz bir kalkiklik yapmis bunu da cok dik aciyla yaptigi icin hic estetik durmuyor, burnum istedigimden cok kalkik oldu yandan ben daha duz Istemistim. Su an ayrica hafif kemerli gibi duruyor
4- once inkar ediyor sonra hallederiz diyor su an hamile olmasam basina gidip revizyon parasi isteyecektim zira bu hocaya tekrar burnumu asla elletmem. Sansliysaniz ya da detaylari onemsemiyorsaniz olabilir ortalama biseyler yapiyor.
Benim asil sorunum burnum hafif sola dogruydu oyle ileri derecede degildi yani ne burunlar yapiolar bunu bile duzeltemedi ve benim yuzumun yamuk oldugunu soyledi. Sonunda gel yeniden ameliyat edelim dedi, hem korkuyorum hem de umit hocaya olmak istemiyorum gerekirse dava acacagim. Parami isteyecegim revizyon icin ama ona elletmeyecegim.
- 29 Şubat 2016
- 31
- 7
- 86
Merhaba burnunuzdan memnun musunuz şuan!Ben de 2. ayımdayım ve burnumun sırt kısmında gözle görülmeyen ama dokununca elime gelen bir mercimek tanesi gibi şişlik hissediyorum, altı da açık gibi. Sizin çatınızın açılması böyle mi başlamıştı? Ben de tedirginim.
- 4 Ekim 2019
- 2
- 0
- 1
- 27
SMerhaba 1,5 yil once umit hocaya ameliyat olup yazmistim. Ilk basta sorun yok gibiydi ancak sislikler tamamen icince;
- 4 Ekim 2019
- 2
- 0
- 1
- 27
- 22 Mart 2015
- 92
- 47
- 88
Merhaba. Kusura bakmayın mesajını şimdi görebildim. Ufak tefek sorunlarım var kontrole gidicem yakın zamanda. Ona göre yorum yapsam daha iyi olur sanırım ama genel olarak memnunum.Merhaba burnunuzdan memnun musunuz şuan!
Beyza hangi doktora oldun acaba benimde ilk iki tervihim seninle ayniMerhaba burun estetiği olucam aklımda 4 isim var bu kişilere ameliyat olan varmı
1-Şaban celebi
2-Ümit hardal
3-Mustafa karaca
4-Köksal yuca
- 5 Aralık 2020
- 373
- 139
- 53
İnsanlar en az 6 ayda anliyo ama arkadas 4 gun içerisinde hem kotu hem cok guzel demis bende şaşırdım4 günde nasıl fikriniz değişti? Mahvetti diyip şuan iyi görünüyor demek çok çelişkili ?
Ameliyattan sonra Belki 6 ay olmuştur ne kadar zaman olduğunu bilemeyiz bilgi vermemiş. İki yorum arası sadece 4 gün geçmiş ben ona anlam veremedim.İnsanlar en az 6 ayda anliyo ama arkadas 4 gun içerisinde hem kotu hem cok guzel demis bende şaşırdım
- 6 Nisan 2018
- 26
- 2
- 36
- 28
- 29 Ağustos 2022
- 14
- 1
- 1
- 23
Fikrinizi değiştiren ne oldu memnun musunuzkeşke silebilsem bu yorumumu. Çünkü şu an çok iyi görünüyor