Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği olacağım ama ....
- Konu Sahibi Siya_h
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun estetiği estetik rinoplasti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2020
- 19
- 4
- 1
- 45
öncelikle geçmiş olsun. Medisun hastanesinde Dr İhsan KUZUCU var. arkadaşım oldu, burnunda nefes alma proglemi de vardı şuan gayet memnun. bu arada o da çok araştırdı ve bu doktora ameliyat oldu, hacettepe tıp mezunu bir doktormuş burun estetiğinde gayet iyiymiş diye duyum almıştı. arkadaşım instagramdan ulaşmış bu doktora.
- 11 Şubat 2020
- 19
- 4
- 1
- 45
Merhaba arkadaslar burun estetiği olmak istiyorum fakat 7-8 bin arası bütçem var .. Ankarada olmayı dusunuyorum önerebileceginiz doktor var mı gercekten memnun kaldıgınız ..
mesela onurkan idacıya burun estetiği olan oldu mu ?
bu arada ben size diğer gruplarda da öneride bulunmuştum aynı doktorları önerdim, sanırım yeniden konul açtınız. ankarada mı olacaksınız konyada mı?
- 11 Şubat 2020
- 19
- 4
- 1
- 45
Ezgi hanım bıçak parası almazlar asla ünv hastanelerinde yasak. Ünv hastanesindeki hocaların hepsinin dışarıda muanehanesi var bu nedenle üniversitede burun estetiği ameliyatı yapmıyorlar, yapanlar asistan doktorlar onlarda tecrübeli değil. Ben çok araştırdım yakında ben de olacağım. Ucuz olsun derken kötü birşey olsa revizyon ameliyat daha çok pahalı allah korusun. Yani en iyisi iyi bir doktora özelde olmak maalesef.ben olsa hacettepede olurum çok değerli doktorlar var sigortayı da araya katıp çok düşük para verirsin o da bıçak parası adı altında belki 3-4 bin en fazla
Devlet hastanesinde burun estetiği yaptırmanızı önermem, sonra revizyona çok büyük paralar ödemek zorunda kalırsınız.öyle mi bilmiyordum demek yasak ama hacettepedeki doktorlara güvenirim ben olsaydım,asistan diyip geçmeyin yüzlerce ameliyata giriyorlardır
- 11 Şubat 2020
- 19
- 4
- 1
- 45
öyle mi bilmiyordum demek yasak ama hacettepedeki doktorlara güvenirim ben olsaydım,asistan diyip geçmeyin yüzlerce ameliyata giriyorlardır
evet evet ben de hacettepe doktorlarına güvenirim, zaten benim tavsiye ettiğim doktorda hacettepe mezunu, ama tabiki burun estetiğinde tecrübe çok önemli. tercih tabi ki ben doktorda hem mezuniyetine hem de tecrübesine bakıyorum.
- 11 Şubat 2020
- 19
- 4
- 1
- 45
evet evet ben de hacettepe doktorlarına güvenirim, zaten benim tavsiye ettiğim doktorda hacettepe mezunu, ama tabiki burun estetiğinde tecrübe çok önemli. tercih tabi ki ben doktorda hem mezuniyetine hem de tecrübesine bakıyorum.
bu arada hem sgk hem de tam sağlık sigortanız varsa özelde de cebinizden çok para çıkmıyor, sigorta karşılıyor estetiği size de maliyeti 3-4 bin tl olabiliyor. tamamlayıcı sigorta karşılamıyor ama tam sağlık sigortası olması lazım.
- 13 Şubat 2020
- 5
- 0
- 1
- 50
öncelikle geçmiş olsun. Medisun hastanesinde Dr İhsan KUZUCU var. arkadaşım oldu, burnunda nefes alma proglemi de vardı şuan gayet memnun. bu arada o da çok araştırdı ve bu doktora ameliyat oldu, hacettepe tıp mezunu bir doktormuş burun estetiğinde gayet iyiymiş diye duyum almıştı. arkadaşım instagramdan ulaşmış bu doktora.
ihsan kuzucu hocamı ben de tavsiye ederim, kendisine rinoplasti ameliyatı oldum 2 yıl önce çok da memnunum.
- 3 Kasım 2015
- 78
- 12
- 88
- 39
Merhaba arkadaslar burun estetiği olmak istiyorum fakat 7-8 bin arası bütçem var .. Ankarada olmayı dusunuyorum önerebileceginiz doktor var mı gercekten memnun kaldıgınız ..
Evet malesef ben devlette oldum 3 ay olcak burnum yamuk ve hc guzel değil ve, ucret alındıDevlet hastanesinde burun estetiği yaptırmanızı önermem, sonra revizyona çok büyük paralar ödemek zorunda kalırsınız.
Bence Ankara'da Dr. Gürcan Arslan ile görüşün. Barış Çakır ile aynı teknik ile (Preservation Technique - Koruyucu Cerrahi) kapalı burun ameliyatı yapıyor ve sonuçları hem güzel hem doğal buldum. İstanbul'da da yaklaşık o fiyat bandında güzel burunlar yapan kişi ise Dr. Şahruz Şeyda. Devlet Hastanesinde yaptırmayın. Bu iki kişi ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Son düzenleme: