Benimde burun deliklerim küçüldü ne zaman geçicek bilmiyorum şekilsiz kavissiz bir burun duruyorBenim de 3 ay oldu. Benimkinde hem şişlik hem de deliklerde yamukluk var fena
Özelden attımFotoğraf paylaşmanız mümkün mü?
Burun ucunuzda 3 ayda hiç inme oldumu3 ay önce burun ameliyatı oldum burun ucum hala büyük burun ne zaman küçülmeye geçiyor arkadaşlar
Hayır olmadı hala ucu çok büyük bi tuhaflık var bugün 3.ay kontrolüm var doktoruma sorucamBurun ucunuzda 3 ayda hiç inme oldumu
Sordunuz muHayır olmadı hala ucu çok büyük bi tuhaflık var bugün 3.ay kontrolüm var doktoruma sorucam
Benimde şuan 2. Ayım ve burun ucum çok şiş. Doktorum en erken 6 ay, en geç 1 yıla ödemlerin iner dedi.3 ay önce burun ameliyatı oldum burun ucum hala büyük burun ne zaman küçülmeye geçiyor arkadaşlar
Sordum ödem olduğunu ve cildimin çok esnek olduğunu söyledi burun ucu düşmeye çok meyilliymiş 6.aya kadar beklememi söyledi hala düzelmezse revizyon yapacağını söylediSordunuz mu
Kesinlikle bende inanmıyorumBen artık bu ödem mevzusuna inanmıyorum bence bizi oyaliyolar
Benim 8.ayım olacak ödem konusu zaten ayrı bi saçmalık ödem burunda 2 hafta falan durur sonra geçer ve ödem geçtikçe burun kalkıklığı kendini daha çok belli ederBen artık bu ödem mevzusuna inanmıyorum bence bizi oyaliyolar
Bana düşer dediler düşmüyor mu yaniBenim 8.ayım olacak ödem konusu zaten ayrı bi saçmalık ödem burunda 2 hafta falan durur sonra geçer ve ödem geçtikçe burun kalkıklığı kendini daha çok belli eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?