Burun Estetiği Nolur Yardım Edin

makeuplover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
21
1
29
Arkadaşlar merhaba bugün 15. Gün bandajlarım açıldı şoka girdim burnum çok şiş. Alnımın ortası ve gözlerimin kısımlarına yakın taraflar öyle bi şişki şekli bile belli değil burnumun şekilsiz bir şey şu an. Bunlarla karşılaşacağımı biliyordum ama sorun şu ki burnumun sol tarafındaki şişlik kemik gibi semsert. Alnımın ortasındakide öyle. Doktor oraya masaj yaptı ama canımı çıkardı resmen burnumu baştan aşağı mıncıkladı. 2-3 günde bi geleceksin masaj yapılacak dedi orada organize olmuşlar falan diyor şişliğim için yardımcılarına. Öyle korkuyorum ki böyle kalır diye. Hiç rahatlatmıyor adam. O an dünyam yıkıldı üstüne bide sigara içme burnun düşer diyip duruyor ya psikolojim bozuldu. Masajdan sonrada burnum kanadı eve geldiğimde biraz. Sonra durdu. Sinirden bi sigara bile yaktm bırakmıştım nolur yardım edin aynı durumu yaşayn var mı???

Birincisi doktorunuz kim? Burnun düşer nedir sigarayla burun mu düşermiş ilginç . Şişlikler normal 15 gün sonuçta takma kafana

Birincisi doktorunuz kim? Burnun düşer nedir sigarayla burun mu düşermiş ilginç . Şişlikler normal 15 gün sonuçta takma kafana
Bilmiyorum yaa sürekli öyle deyip duruyor canımı sıktı iyice stres altına sokuyor. Delirmek üzereyim. Bari şu abartı şişlik az biraz insinde sokağa çıkabileyim

Benım burun catımda cok sisti atel sonrası doktorum sıktı orayı
İçinde sıvı var gibi hısırtı sesi geliyordu düşün ödemi
Cok ödemlisin masajlarını yap öyle kalmaz senin burnunun ıcını acıp yağ enjekte etmeyeceklerine göre :) geçecek masajını yap tatlım

Benım burun catımda cok sisti atel sonrası doktorum sıktı orayı
İçinde sıvı var gibi hısırtı sesi geliyordu düşün ödemi
Cok ödemlisin masajlarını yap öyle kalmaz senin burnunun ıcını acıp yağ enjekte etmeyeceklerine göre :) geçecek masajını yap tatlım
Çok teşekkür ederim içim rahatladı ama ne kadar sürede en azından göze gelmeyecek şekilde iner şişliğim Avatar gibiyim yaa

:KK200:Masajlarını yap bi de o alınla burun arası catıya pudra sür ben sapka ile geziyorum o parlaklık benı de rahatsız ediyor
Doktorun keske bastırsaymıs atel sonrasi.normalde catın nasılsa aynısı olacak merak etme
Ne düşüyor ya bazı doktorlar mizah yapıyor galiba :)
Sigara icmediğim için bilmıyorm
Cok güzel masaj videoları var nette bK yap
Kalın derili misin ?

:KK200:Masajlarını yap bi de o alınla burun arası catıya pudra sür ben sapka ile geziyorum o parlaklık benı de rahatsız ediyor
Doktorun keske bastırsaymıs atel sonrasi.normalde catın nasılsa aynısı olacak merak etme
Ne düşüyor ya bazı doktorlar mizah yapıyor galiba :)
Sigara icmediğim için bilmıyorm
Cok güzel masaj videoları var nette bK yap
Kalın derili misin ?
İnce deriliyim aksine. Sordum bugün dedimki çok sert 15. Günde masaja başlamak etkili olacak mı evet olacak diyor. Güvenemiyorum. Bide o masajı yaparken bozar diye korkuyorum

O ne olacak kı törpüledi mi onu ?
Onu burun ucu gibi kurcalamıyolar sadece törpülüyorlar sekıl veriyorlar yoksa elleyemez
Benım burun sırtıma ellemedi düzgündü eğer kemer vardi ve düzeltti bile ise skntı olmaz he cok acıyor ve korkuyorsan direk söyle böyle böyle olmaz mi de açıp yapan doktor yaptğini bozar mı kı
:))

O ne olacak kı törpüledi mi onu ?
Onu burun ucu gibi kurcalamıyolar sadece törpülüyorlar sekıl veriyorlar yoksa elleyemez
Benım burun sırtıma ellemedi düzgündü eğer kemer vardi ve düzeltti bile ise skntı olmaz he cok acıyor ve korkuyorsan direk söyle böyle böyle olmaz mi de açıp yapan doktor yaptğini bozar mı kı
:))
Kuzu kemiği kırdığı yerde kallus denilen bi yapı oluşur buda iyileşme sürecinde oluyor zaten ama o yapı ödemden çok kemiksi yapı haline gelmiş onu dağıtmak için masaj yapacak ama yapabilir mi endişeliyim yani normal nazik bi masaj yapmıyor bildiğin kemiği eziyor büzüyor ittiriyor bastırıyor dağılsın diye

X