• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği maceram pişmanlıklarım ve ucuz etin yahnisi !!!!!!!

Sayfanın başında okudugum yaziya cok etkikendim
Bende ameliyat oldum bugun 7 günüm batlari m duruyo cikinca nolcak bakalım ama bu konuyu cok arastiran niri olarak erken yorum yapmak uzulmek anlamsız en az bi alti yedi ay geçmeli diye düşünüyorum üzülmeyin lütfen ben neker okudum alcidan cikmis burun berbat yedi ay sonra muhteşem. .

Geçmiş olsun öncelikle. Ama ucuz etin yahnisi diye düşünmeyin. Önemli olan ortaya çıkan iş. Ben de piyasadan 14.000 e varan rakamlar aldım ama üçte birine güzel bir sonuca ulaştım. Diğer arkadaşlar da söylemiş zamanla şişler inince daha güzel olur burnun. Yaşını da bilmiyorum ama bunu kompleks etme kendine ! Okula ver kendini önceliklerini etkilemesine izin verme asla. Bak bem 30 dan sonra ameliyat oldum yani asla geç değil. Öncelikle tamanen iyileşmeyi bekle sonra da zamana bırak ileride revize yaparsın ama acele etme asla.

arkadaşlar çok geçmiş olsun, allah yardımccınız olsun, bende kulak estetiği olmayı istiyorum artık tak dedi bütün psikolojim altüst oluyo ve özel hayatıma yansıyo ama sonu kötü olur die çok korkuyorum,kimseylede paylaşamıyorum ilk defa burada size yazıyorum, ali mezdeği ve emre salih üregen e ameliyat olan varmı ve memnunlarmı merak ediyorum, birde çapa tıp fakultesinde ameliyat olan varmı kulaktan, varsa lütfen cevap verin cidden hayır işlemiş olursunuz artık uykularım kaçtı bıktım kararsızlıktan :(
canım ben salih emre üregen e hem burun hem de kulak ameliyatı oldum ayrı zamanlarda ve iki ameliyatım da on numara çok şükür.estetik için devlet veya üniv hastanesini boşver derim ben.çünkü bu öyle bişey ki ameliyat olup atlatsan bile her dakika dr una, asistanına ulaşabilir olmak istiyor insan..salih emre bey ve çiğdem hanım ın bu konudaki desteği ve yardımını unutamam doğrusu, gece gündüz bıkmadan sorularını yanıtlayıp saatten bağımsız destek oluyorlar.bence bir randevu al ve git görüş salih emre üregen ile.adını yazınca sitesi çıkar sanırım ama bulamazsan no sunu yazarım ben burdan.mail adresi verirsen de sana resimlerimi yollarım.

okulun yeni bitmiş keşke çalışmaya başlayıp biraz para biriktirip ameliyat olsaydın 4000-5000 verseydin neyse belki 3. ameliyatını olursun ilerde belki de burnun güzel olmuştur biraz bekle. bende senin durumundaydım ama gittim 5 ay araştırma yaptım en iyi dr hangisi diye, inan bana kendi bütçeme göre inanılmaz fazla bir para verdim ama içim rahat verdim çünkü beklentini yüksek tutabiliyorsun, doktora hesap sorma hakkım var seni çok iyi anlıyorum az para verdim diye doktora soramıyorum diye düşünüyorsun ama bence gene de sor yani az para aldı diye daha kötü bir burun mu yapacak doktor. o da ne biçim doktormuş.

benim ilk doktorum da çok kötü yapmıştı burnumu güya estetik. hem nefes alamıyodum hem de patlıcan brunu yaptı doğal halim çok daha güzeldi. Allah'a havale ediyorum kendisini

cok cok uzuldum ama onemli ve kacirilms konulrdan biride doktor seciminz yani sadece para nn ucuz olmasi degil makul fiyatlarla daha iyi iletisim kuran kurabiln doktorlr var bunlar da iyi hekimler fevri olmayalm hanimlr hic bi konuda acele ise seytan karisyr sozu dogru bazen iste tamda simdi diye atiliyrz ve sonunda uzuluyrz yapmayalm bunu ve doktorumzla bi bag kurmadn birebr kendmizi ifade etmedn ellerine emant etmeyelm kendmizi:eek:

Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun ben de diğer arkadaşlar gibi yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm, ama bence de bir süre daha bekle ,öncelikle burun şeklin otursun, ucu düştü ve top gibi demişssin ama zaten çok hokka gibi olursa doğal görünmez ki, bir süre burun şeklinin oturmasını bekle zaten şişlikler inince daha farklı olur, o zaman da yüzüne yakışmadığını düşünürsen para biriktirip bu sefer uzman birine yaptırırsın

Ah canim benim. Cok gecmis olsun. Senin adina cok uzuldum. Bende ayni durumdan muzdaribim. Ama benimki ucuzluktan degil, pahaliliktan perisanliga donustu. Bende tam parami biriktirim duzgun bi doktorda olayim dedim. 7 milyara burun yaptim ve 8 aydir bunalimdan cikamadim. Doktorumdan yeterli destegi alamadigim icin ameliyattan sonra bura ile tanistim. Fotolarimi paylastim ve doktorun ismini vererek pismanligimdan, kimsenin gitmemesi gerektiginden bahsettim. Fakat burda ayni doktorun hastalarindan birisi, burda yapilan paylasimlarimi doktoruma gondermis. 8 ay sonra fotograflarimi gonderdigimde kontrol amacli (yurtdisinda yasadigim icin), yasadigim sefaletin yaninda, birde sitede doktorum hakkinda yazdiklarim icin dava edilecegimi ogrendim. Eger ozur yazisi yazmazsam, durum avukatlara intikal edilecekmis. Bu isin pahalisi ucuzu yok arkadaslar. Doktorunuzun hastalari ile mutlaka konusun. Doktorunuzla oturup tasarim yapin. Gerekirse yaptiginiz tum konusmalari yazili bir sekilde tastikleyin. ki daha sonradan elinizde delil olsun.

Bende Taşkın beyin yaptığı burunla şok oldum. Hayır kıkırdaklarıı azaltıp beni madur etmese neyse diyeceğim çektiğim acı sıkıntı için...tekrar ameliyat zor olacak. buda resimlerim ;

Eklentiler

• 20140908_165314.jpg
    20140908_165314.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 528
  • 20140910_143237.jpg
    20140910_143237.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 428
Ya bi doktor bi insana bunu nasıl yapar aklım almıyor. Herşey para icin işte. Halbuki orda bi insanın hayati, hayalleri söz konusu. Bu ise para için kasaplık gibi bakan doktorları kınıyorum. Yazık. Yapamayacakları işe evet dememeli. Benim bu konuda bilgim az istekleriniz olmayabilir demek çok mu zor:( çok üzüldüm inanin bunları okurken ağladım zaten kendim de mağdurum . Hayatımı mahvetti şu burun olayı

Merhaba :) benimde uzun zamandir arastirdigim ama korkularimdan dolayi cesaret edemediğim bir konuydu bu.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine nisantasindaki T.Gökhan Haytoglu'na badvurdum.tereddüt ettigim korkularim gitti.suan ameliyatimı oldum birkac gun gecmis olmasina ragmen şişliklerm indi.cok iyi hissediyorum.cokta memnunum dusunenlere tavsiyem kesinlikle memnun kalacağınıza eminim.ulAsmak isteyenler 05321753134 numarasi.

Bence şu an yapılacak şeyler var. Çaresiz değilsin. Memnun olmayan kimse çaresiz değil. Öncelikle evet zamanin geçmesi önemli. Bu zamanda düzenli git kontrollerini ol. Bu arada bi ara tomografi çektirmek mantıklı olabilir. Estetik sonrası hala yamukluk şikayeti olan varsa bunu belgeleyebilirsiniz. Doktorunuzla da bunu ispatiyla konuşmak en mantiklisi. Az ya da çok ya da hiç para vermeyip devlette de olsanız sizin hasta olarak beklentileriniz var. Şikayetleriniz gecmediyse bunu talep etmek kadar doğal ne olabilir? Bence durumu belgele ve mutlaka doktorunla tekrar görüş.
Diğer bir boyutta şu. bende memnun değilim ama 6 ayı bir şekilde dolduracagim. O zamana kadar da gerçekten hirsliyim. Burnum kötü değildi şimdi memnun değilim ama bunun çaresi var ve en iyi doktora olmak istiyorum. Aynı hatayi 2. Kez yapmayacağım. Gel sende 3. Kez yapma.
Senin sisliklerin inince belki de memnun olacaksın ama olmazsan diye de şimdiden biriktirmeye başla. Ben sana inanıyorum. Eğer hedefimiz bu olursa para da bulunur imkanlar da yaratılır. Soruna değil çözüme odaklanalım. Ben destek olmaya hazırım.
Sevgiler..

benim tomografimde septum deviasyonu yazio hala deviasyon yaziyo ya dusunebiliomusun hala yamuk yani saka gbi sakaaa gibiii

Bence şu an yapılacak şeyler var. Çaresiz değilsin. Memnun olmayan kimse çaresiz değil. Öncelikle evet zamanin geçmesi önemli. Bu zamanda düzenli git kontrollerini ol. Bu arada bi ara tomografi çektirmek mantıklı olabilir. Estetik sonrası hala yamukluk şikayeti olan varsa bunu belgeleyebilirsiniz. Doktorunuzla da bunu ispatiyla konuşmak en mantiklisi. Az ya da çok ya da hiç para vermeyip devlette de olsanız sizin hasta olarak beklentileriniz var. Şikayetleriniz gecmediyse bunu talep etmek kadar doğal ne olabilir? Bence durumu belgele ve mutlaka doktorunla tekrar görüş.
Diğer bir boyutta şu. bende memnun değilim ama 6 ayı bir şekilde dolduracagim. O zamana kadar da gerçekten hirsliyim. Burnum kötü değildi şimdi memnun değilim ama bunun çaresi var ve en iyi doktora olmak istiyorum. Aynı hatayi 2. Kez yapmayacağım. Gel sende 3. Kez yapma.
Senin sisliklerin inince belki de memnun olacaksın ama olmazsan diye de şimdiden biriktirmeye başla. Ben sana inanıyorum. Eğer hedefimiz bu olursa para da bulunur imkanlar da yaratılır. Soruna değil çözüme odaklanalım. Ben destek olmaya hazırım.
Sevgiler..
Canim ameliyat oldun mu kime oldun memnunmusun?

Çooook geçmiş olsun. Bnde aynı durumdan müzdaribim bir ayı geçti indikçe dahada yamuluyor. Benimde ikinci ameliyatım kemer olmayan burnuma kener eklendi yamk olmayan uç kısmı yamuk oldu. Bir aydır her sabah kndim bandajlıyorum insan içine çıkamıyorum bandajsız çnkü yansımamaı gördümmü veya biri sordumu hüngür hüngür ağlıyorum. Ve işin kötüsü bir sene en az bekleyeceğim. Hayır aynı acıları tekrar çekeceğimemi yanayım yoksa düzelme şansım varmı yokmu bilmediğimden onanı yanayım bilmiyorum. Bildiğim tek şey şu an burnumu kırıp ayırmak istediğim suratımdan. Allah yardımcın olsun. Umarım bir gün fırsatın okur düzelttirirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mergaba aradan 2 yil gecmis su an nasil durumunuz memnun musunuz?

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama bu durum kötü bir süreç kendini avutma tabi ama burun estetiğinin iyileşme süreci inan çok uzun bende kısmen seninle aynı durumdayım endişeliyim 19 gün önce ameliyat oldum 2 haftadır forumda herkesi takip ediyorum kim ne yaşamış düzelmişmi herkes aynı şeyi söylüyor zaman ....zaman ..... kendine zaman ver 1 yıl kadar uzun ama öyle olmak zorunda ben eminimki inşllh cok daha iyi olacaksın beğenmediğin yerleride zamanla iyi bir doktora düzeltirirsin çok gecmiş olsun :KK43:
Merhabalar aradan 2 sene gecmis simdi memnun musunuz sorunlariniz duzeldi mi cevap veriraeniz cok memnun olurum

Sevgiler..
Merhaba aradan iki sene gecmis acaba 6 ay beklefikten sonra burnunuzu sevdiniz mi lutfen cebap verin

Geçmiş olsun öncelikle. Ama ucuz etin yahnisi diye düşünmeyin. Önemli olan ortaya çıkan iş. Ben de piyasadan 14.000 e varan rakamlar aldım ama üçte birine güzel bir sonuca ulaştım. Diğer arkadaşlar da söylemiş zamanla şişler inince daha güzel olur burnun. Yaşını da bilmiyorum ama bunu kompleks etme kendine ! Okula ver kendini önceliklerini etkilemesine izin verme asla. Bak bem 30 dan sonra ameliyat oldum yani asla geç değil. Öncelikle tamanen iyileşmeyi bekle sonra da zamana bırak ileride revize yaparsın ama acele etme asla.
Kime oldun

Back
X