• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği kötü sonuç

aleycorn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
40
2
1
24
Merhaba ben 2024 aralık tarihinde burun estetiği oldum. Şuan 4.ayım dolmak üzere ama ameliyat masasıyla şuanki burun birbirinden bağımsız iki farklı burun evet ameliyat masasindaki hali gibi kalmıyor farkındayım ama bu kadar değişim bana normal gelmiyor ayrıca ucu düştü yani ödemden kaynaklı olabilceğini sanmıyorum kolumella dedikleri burun deliklerinün arasındaki orta kısım altı aşırı balon gibi iğrenç bir haldeyim yaşayan biri var mı kızlar psikolojim alt üst oldu.. foto bırakuyorum 🥺🥺😢

Eklentiler

• D2A3D620-DEC8-4342-9ADD-1B02F6F34805.webp
    D2A3D620-DEC8-4342-9ADD-1B02F6F34805.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 249
Sizin yine iyi benim resmen eski haline geldi bir de inceydi kalınlaştı kemik çıkıntısı oldu gerçekten ehline denk gelmedikçe rinoplasti pişmanlıktır

4. Ayda bu kadar ödem normal değil gibi geldi. Doktorun yorumu ne? Kolumella kısmına kıkırdak desteği koymamış mi

Merhaba ben 2024 aralık tarihinde burun estetiği oldum. Şuan 4.ayım dolmak üzere ama ameliyat masasıyla şuanki burun birbirinden bağımsız iki farklı burun evet ameliyat masasindaki hali gibi kalmıyor farkındayım ama bu kadar değişim bana normal gelmiyor ayrıca ucu düştü yani ödemden kaynaklı olabilceğini sanmıyorum kolumella dedikleri burun deliklerinün arasındaki orta kısım altı aşırı balon gibi iğrenç bir haldeyim yaşayan biri var mı kızlar psikolojim alt üst oldu.. foto bırakuyorum 🥺🥺😢
Bende yeni revizyon oldum. 8. Günümdeyim burcum kocaman ve uzun. Doktor ve asistanı ısrarla ameliyat masasındaki haline dönecek diyorlar ama siz dönmüyor demişsiniz şuan stres oldum 🥺

Bende 5.ay önce revizyon oldum.yandan güzel önden burun ucum kocaman.ne zaman düzelir.masadaki fotodan çok farklı

Bende yeni revizyon oldum. 8. Günümdeyim burcum kocaman ve uzun. Doktor ve asistanı ısrarla ameliyat masasındaki haline dönecek diyorlar ama siz dönmüyor demişsiniz şuan stres oldum 🥺
Sizin daha 8.gününüz. Bence ödemleriniz gidince uzunluğu ve şişliği gidicek moralinizi bozmayın benim 4 ay oldu o yüzden çok umudum kalmadı siz neden revizyon oldunuz

Sizin yine iyi benim resmen eski haline geldi bir de inceydi kalınlaştı kemik çıkıntısı oldu gerçekten ehline denk gelmedikçe rinoplasti pişmanlıktır
Katılıyorum maalesef mahvetti burnumu ameliyat öasasıyla arada dünya kadar fark var 6.ayda sorucam yani

Aynı kişiye revizyon olmayın sakın geri dönülmez bir hal almasın
Arkadaşımda aynı doktora oldu benden 2 sene önce 8.ayında burun üstünde kemer çıktı onun şiödi temmuzda aynı doktors revizyon olucak bakalım o nasıl olucak merak ediyorum siz revizyon oldunuz mu

Sizin daha 8.gününüz. Bence ödemleriniz gidince uzunluğu ve şişliği gidicek moralinizi bozmayın benim 4 ay oldu o yüzden çok umudum kalmadı siz neden revizyon oldunuz
Bende uzunluğu kısalsın istedim ama şuan eski halinden bi tık daha uzun. Geçicek diyor ama bazı kişiler boyu çok değişmiyor diyor doktor ısrarla ameliyat masasındaki gibi olucak diyor kafam karışık. Sizin ameliyat masasında nasıldı şimdi nasıl

Back
X