Burun estetiği konusunda yardım lütfen

Osli21214242

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
6
5
Merhaba. Kısa zamanda burun estetiği için ameliyat olmayı düşünüyorum. Konya'da araştırdığım zaman Bilsev İnce daha çok öneriliyor. Kendisiyle tanışıp estetik yaptiranlar var mı? Ya da farklı bir doktor önerisi olan ?

önerim burun estetiğinde kbb uzmanına olmanız plastik cerahlara değil, burun içindeki eğriliklerde kbb uzmanları daha bilgili. iki arkadaşım ankarada oldu, ben de yakın zamanda olacağım hatta 2 güne olacağım ankarada ihsan kuzucu'ya. arkadaşım oldu çok memnun kaldı, burnum kemerli içinde de eğrilik var nefes almakta güçlük çekiyorum. umarım bende memnun olurum, bu arada ben de konyada oturuyordum 3 sene önce taşındım, bu konuda ankara daha iyi gibi gelme durumunuz varsa ankaraya gelin derim.

ameliyat oldunuz mu olduysanız memnun musunuz ne kadar ödediniz

Merhaba benim burnumda hem kemik eğriliği ve küçükken düşmemden kaynaklı kemik kırıklığı ve burun içi oluşmuş etlerim vardı. Her gittiğim doktor bana zor ve riskli bir ameliyat olacağını söylediklerinde ameliyattan vazgeçiyordum. Ama ameliyat olmam gerekiyordu yıllardır doktor arayışı içindeydim araştırmalarım sonucunda doktorum Tevfik SÖZEN e rastladım. Ameliyattan ve ameliyattan sonraki süreçlerden çok tedirginliklerim vardı Tevfik SÖZEN le tanışıp konuştuktan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam 10yıldır arayışım sonlanıp bütün stresim üzerimden kalktı.2ay önce ameliyat oldum şuan çok memnunum kesinlikle Tevfik SÖZEN le görüşmenizi öneririm. Bu arada hocanın insagramı var orada hastalarını paylaşıyo ön bilgi için bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…