Merhabalar,
Bu başlık, burun estetiği konusunda sadece spesifik soruları olan kişilere faydalı olmasi amacıyla, standart içerikte bir katalog oluşturmak üzere açılmıştır. Standart içerikte yer alacak bilgileri belirtmeden önce bu başlığı açma ihtiyacı duymamdaki sebepleri açıklamak isterim.
Burnundan memnun olmayan herkes gibi ben de kk forum üzerinden aklımdaki soruların cevaplarını arastirmaktayim. İyi niyetle açılmış çok faydalı konu başlıkları bulunmakla birlikte bu başlıklar zamanla, belki de herkesin ihtiyacının olmayabilecegi detay konulara girilen, karşılıklı soru cevap yazışmalar olan, totalin faydalanabileceği bilgilerden çok karşılıklı burun yorumlamaya dönülen vb. sebepler ile, sadece spesifik soruları olan benim gibi kişiler için, konu sayfalarca uzadığı için aradığı cevabı bulmada zaman kaybına yol açan bir hale gelmiş.
Bu durumun önüne geçmek üzere, standart kataloğumuzda yer vereceğimiz bilgileri aşağıda paylaşıyorum. Lütfen bu başlığı sadece, burun estetiği olmuş arkadaşlarin sadece aşağıdaki bilgileri paylaştığı bir platform olarak surdurelim. İlave soruları olan arkadaşlar, ilgili bilgiyi yazan kişi ile özelden iletişime geçip detay sorularını sorabilirler elbette.
1. Öncesi sonrası burun fotoğrafınız
2. Ameliyat tarihiniz
3. Ameliyat olma sebebiniz/sikayetiniz
4. Doktorunuzun adı
5. Ameliyat fiyatı
6. Ameliyatı hangi şehirde olduğunuz
7. Sonuctan memnun musunuz?
Haydi bakalım, tecrübeleri paylaşmaya