• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği istiyorum yardım lütfenn

papatyalar27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
31
10
1
35
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere burnumun görünümünden şikayetçiyim. Yüzüme uygun yapıda olmadığını düşünüyorum. Burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum. Ama çok korkuyorum. Çevremizde amatörce yapılan operasyonların korkunç sonuçlarını görüyoruz. Kendimi emin ellere teslim etmek istiyorum. İnternet sayfalarına yanıltıcı fotoğraflar koyabiliyorlar. Çoğu bayan bir uygulama yaptırmadan önce burada daha önce yaptırmış kişilerden fikir alıyor. Ben de kafama göre bir yere gidip bir skandalla karşılaşmadan önce size sormak istedim. Çevrenizde tanıdığınız bildiğiniz bu işi hakkıyla yapan yerler var mı? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim :)

1 ay oldu ameliyat olalı su an her sey cok güzel önerebilirim :)
Revizyon oldum
Emel Yurdakul Sıkar
İstanbul’da misin

Evet canım İstanbul'dayım. İnternette araştırdım Emel Hanım'ı. Başarılı bir geçmişi var. Ama yine de şüphede kalıyor insan. Aşamalarını anlatabilir misin? Ne tür işlemler uygulandı, iyileşme süreci ne kadar sürdü, bu sürecin ne tür zorlukları oldu? Bana önceki ve sonraki halinin fotoğraflarını gönderebilir misin? Değişimi merak ediyorum.

Bir de Prof. Dr. Aylin Bilgin Karabulut'un iyi olduğunu duydum. Onun hakkında bilgin var mı?

ALLAH RIZASI ICIN. bu ameliyatdan vazgec istemdigin burunla karsi karsiya cikarsan zor bi sürec gecirirsin.. benim uykularim her gece yarida kesiliyor.. allah askina vazgec... pskoligin alt üst olur inan bana... nezaman biteecek bu dert diye sabirsizlika beklersin... inanki.. hayatdan tadin tuzu tamenen kacar..!!!!!

ALLAH RIZASI ICIN. bu ameliyatdan vazgec istemdigin burunla karsi karsiya cikarsan zor bi sürec gecirirsin.. benim uykularim her gece yarida kesiliyor.. allah askina vazgec... pskoligin alt üst olur inan bana... nezaman biteecek bu dert diye sabirsizlika beklersin... inanki.. hayatdan tadin tuzu tamenen kacar..!!!!!

Ah canım, senin amelliyatın kim yaptı ki? Korkuyordum şimdi daha çok korktum sen böyle yazınca... Kendimizi emin ellere teslim edersek sorun olmaz herahalde. En basitinden bir saç boyatmak istiyoruz. İşinin uzmanına gitmediğimizde saçımızı hem istediğimiz renkte yapamıyor hem de saçlarımızı yıpratıyor. Durumuna cidden üzüldüm. Çok çok geçmiş olsun...

Ah canım, senin amelliyatın kim yaptı ki? Korkuyordum şimdi daha çok korktum sen böyle yazınca... Kendimizi emin ellere teslim edersek sorun olmaz herahalde. En basitinden bir saç boyatmak istiyoruz. İşinin uzmanına gitmediğimizde saçımızı hem istediğimiz renkte yapamıyor hem de saçlarımızı yıpratıyor. Durumuna cidden üzüldüm. Çok çok geçmiş olsun...

demek sen benim gibi enayi degilsin.. insanlari dinliyosun :)

ben dinlemedim simdide olan bana oldu.. hic hayal etmedigim burunla karsi karsiya ciktim. !!

Burada anlatmakla bir şey olmuyor
Birebir görüsmeniz gerekir
Zaten burada sözlere istinaiden gidenler aradiği sıcakliği bulamıyorlar insanlari yanıltıyorlar .
Ben cok memnunum gecmıs konularda var bakarsınız
İyi araştırın kolay gelsin

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Burnunuz gayet hoş duruyor. Kime yaptırdınız acaba ?

demek sen benim gibi enayi degilsin.. insanlari dinliyosun :)

ben dinlemedim simdide olan bana oldu.. hic hayal etmedigim burunla karsi karsiya ciktim. !!

Estağfurullah ne enayisi, bir değişiklik yapmak istemişsin duygu seline kapılarak araştırmadan yaptırmışsın. Ben bir de kaşlarıma kontür işlemi yaptırmak istiyorum. Onu da araştırıyorum da bakalım. Allah sonumuzu hayır etsin :)

Burnunuz gayet hoş görünüyor. Kime yaptırdınız acaba?

Burada anlatmakla bir şey olmuyor
Birebir görüsmeniz gerekir
Zaten burada sözlere istinaiden gidenler aradiği sıcakliği bulamıyorlar insanlari yanıltıyorlar .
Ben cok memnunum gecmıs konularda var bakarsınız
İyi araştırın kolay gelsin

Aynen öyle...Önce piyasada isim araştırması yapıyorum. Sonra kafama yatanlarla iletişime geçeceğim. Bir de kaş kontürü yaptırmak istiyorum. Siz daha önce yaptırdınız mı bir tecrübeniz var mı?

İstanbulda barış çakır ve teoman doğan

Ankarada tevfik sözen beğendiğim isimler arasında, inşallah hayal kırıklığına uğramadan istediğiniz gibi bir burna kavuşursunuz:KK19:

Back