• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği İlker Koçak

Damnpeopleeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
1
0
1
27
Arkadaşlar Koç Üniversitesi İlker Koçak'a burun estetiği ameliyatı olan var mı?Ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok kararsızım.Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu doktora sakın ameliyat olmayın, önceden doğal gibi görünen burunlar yapıyordu anca şu an robot gibi herkese aynı burunu yapıyor, deneyimledim.. O kadar çizim yaptık konuştuk kendisi ile ama kafasına göre burun yapmış önden garip duran burnum var ve oyduğu için reviyon ile bile düzelmesi zor..

sakin bu doktora ameliyat olmayin!!! ilker kocak resmen burnumu bozdurdu, önden hic guzel durmuyor yaptiklari burunlari. ben yeniden tekrar yaptirmak zorundayim su an. bide duzelmesini hic dusunmuyorum.

sakin bu doktora ameliyat olmayin!!! ilker kocak resmen burnumu bozdurdu, önden hic guzel durmuyor yaptiklari burunlari. ben yeniden tekrar yaptirmak zorundayim su an. bide duzelmesini hic dusunmuyorum.
merhaba, ben de ilker beye ameliyat olmak için gün aldım daha önceden de 3 arkadaşım ameliyat oldu. hepsi de çok memnun. Kendisiyle 3 defa görüştük her seferinde dışarıda bekleyen ameliyat olmuş kontrol hastları ile görüşme fırsatı buldum. Hakkında kötü bir şey söylediklerine şahit olmadım aksine herkes çok iyi bir tercih yaptıklarını söylüyorlardı. Ameliyat sonrası fotografınızı paylaşmanız mümkün mü acaba?

merhaba, ben de ilker beye ameliyat olmak için gün aldım daha önceden de 3 arkadaşım ameliyat oldu. hepsi de çok memnun. Kendisiyle 3 defa görüştük her seferinde dışarıda bekleyen ameliyat olmuş kontrol hastları ile görüşme fırsatı buldum. Hakkında kötü bir şey söylediklerine şahit olmadım aksine herkes çok iyi bir tercih yaptıklarını söylüyorlardı. Ameliyat sonrası fotografınızı paylaşmanız mümkün mü acaba?
Selamlar ben de İlker bey e ameliyat olmayı düşünüyorum rica etsem bilgi verir misiniz? Memnun musunuz yaptirdiysaniz eğer.

Back