• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği ile ilgili konu acmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.382
3.775
83
Sevgili burun estetigi mağduru arkadaslarim, sevgili iyi ki estetik olmuşum diyen arkadaşlarım, sevgili kararsızlar, sevgili doktor arayisindakiler, kavisli burun isteyenler, düz burun isteyenler, kalkık olsun diyenler, doğal olsun diyenler, kalın derililer, ince derililer yani kısaca sevgili burundaslarim. Eğer bu topige az çok hakimseniz, son bir aydır bilgilenme amaçlı birçok konu actigimin farkındasınızdir. Fakat bu durumun birilerini rahatsız ettiğini gözlemledim.

Arkadaşlarım, tamamen bilgilenme amaçlı açtığım konularran rahatsız misiniz? Çoğunluk ne derse ona göre hareket edeceğim.

Sevgiler.

Ben rahatsız olmuyorum ilk ameliyatınız heyecanınız bana geçiyor merak ediyor soruyorsunuz rahatsız olanlar tıklamasın mesela kötü deneyimini paylaşanlar beni olumsuz etkilemeye başladı ve artık okumuyorum:kahve:

Sevgili burun estetigi mağduru arkadaslarim, sevgili iyi ki estetik olmuşum diyen arkadaşlarım, sevgili kararsızlar, sevgili doktor arayisindakiler, kavisli burun isteyenler, düz burun isteyenler, kalkık olsun diyenler, doğal olsun diyenler, kalın derililer, ince derililer yani kısaca sevgili burundaslarim. Eğer bu topige az çok hakimseniz, son bir aydır bilgilenme amaçlı birçok konu actigimin farkındasınızdir. Fakat bu durumun birilerini rahatsız ettiğini gözlemledim.

Arkadaşlarım, tamamen bilgilenme amaçlı açtığım konularran rahatsız misiniz? Çoğunluk ne derse ona göre hareket edeceğim.

Sevgiler.
İyi misiniz? Neden burdaki fikirleri bu kadar kafaniza takiyorsunuz? Bir karariniz olur 1-2 noktada tereddut edip sorarsiniz tabi ama karar vermenizi burdan saglamayin derim

Ben rahatsız değilim. Sizin gibi karar sürecinde olanlar ya da iyileşme sürecini merak edenler de postlarınız sayesinde bilgi edinebilir.

Ben rahatsız olmuyorum ilk ameliyatınız heyecanınız bana geçiyor merak ediyor soruyorsunuz rahatsız olanlar tıklamasın mesela kötü deneyimini paylaşanlar beni olumsuz etkilemeye başladı ve artık okumuyorum:kahve:
Ben de bir süredir okumuyorum sevgili bahtsizgirl. Başarısız burun ameliyatlari, burada yansıtılanlar kadar yoğun değil bana göre. Burada hep eksileri konuşuyoruz ama halinden mutlu olanlar zaten konu açma gereği duymuyor 🙂 heyecanımın size geçmesine çok sevindim çünkü amacım buydu o konuları açarken. Hareketlilik, motive olma/etme. 🤗

Ben rahatsız değilim. Sizin gibi karar sürecinde olanlar ya da iyileşme sürecini merak edenler de postlarınız sayesinde bilgi edinebilir.
Sevgili Dora, biliyor musun, ben hiçbir şey bilmiyordum burun estetigine karar verdiğimde. Şimdi ise gerek açtığım konular ve aldığım cevaplar sayesinde olsun, gerekse diğer konular olsun, birçok şey öğrendim ve bilinçli bir estetik adayı oldum 😄 bu açıdan çok haklısın 🤗

İyi misiniz? Neden burdaki fikirleri bu kadar kafaniza takiyorsunuz? Bir karariniz olur 1-2 noktada tereddut edip sorarsiniz tabi ama karar vermenizi burdan saglamayin derim
İyim, siz nasılsınız 🤗 tavsiyeniz için teşekkür ederim efendim.

Ben de bir süredir okumuyorum sevgili bahtsizgirl. Başarısız burun ameliyatlari, burada yansıtılanlar kadar yoğun değil bana göre. Burada hep eksileri konuşuyoruz ama halinden mutlu olanlar zaten konu açma gereği duymuyor 🙂 heyecanımın size geçmesine çok sevindim çünkü amacım buydu o konuları açarken. Hareketlilik, motive olma/etme. 🤗
Burdaki "bana göre" lafı bir şey ifade etmiyor çünkü revizyon oranları belli. Bu konuda yapılmış bir sürü bilimsel çalışma var. Oran yaklaşık %10-15 civarı. Ülkeye ve doktora göre değişiyordur tabii ki. Bu düşük bir oran mı sizce? 10 kişiden 1-2 kişi sorun yaşıyor ve revizyon oluyor demek bu. Doktorunuza bu kadar güveniyor musunuz gerçekten?

Doktorunuzla ilgili söylenen şeylere alınmanız anlamsız ayrıca, çünkü bu doktorlar bizim akrabamız, dostumuz filan değil, yarın öbür gün bir sorun çıkarsa gece gündüz içinizden küfür ederken ya da davalık olmuşken de bulabilirsiniz kendinizi.

Rinoplastideki olası belli başlı komplikasyonları ve oranlarını anlatan bir makale paylaşacağım. Okumak ameliyatın sonucunu değiştirmeyecek tabii ki, ama en azından daha gerçekçi bir şekilde bakmanızı ve hazırlıklı olmanızı sağlar.

Ha bu arada, birçok deformasyon sonradan çıkıyor, hatta bazılarını geç de fark edebiliyorsunuz. Ben burnumun eğri olduğunu 1 ay sonra fark ettim. Ne olursa olsun gözünüzün sürekli açık olması gerekiyor. Bu kadar olumlu bakmak iyi değil. Endişe, merak, sorgulama, bunlar hep hayatta kalma mekanizmaları.

Sevgili Dora, biliyor musun, ben hiçbir şey bilmiyordum burun estetigine karar verdiğimde. Şimdi ise gerek açtığım konular ve aldığım cevaplar sayesinde olsun, gerekse diğer konular olsun, birçok şey öğrendim ve bilinçli bir estetik adayı oldum 😄 bu açıdan çok haklısın 🤗
Forumda konu okuyarak bilinçli olamayız, onun için ciddi bir şekilde araştırmak ve bilimsel makaleler okumak lazım. Burda karşılıklı deneyimlerimizi paylaşıyor, destek olup fikir alışverişi yapıyoruz sadece.

Benim size karşı bir olumsuz düşüncem yoktu şu ana kadar ama bu konuda gönderme yaptığınız sepya ve nilda'yı engelleyip sonra çoğunluğun fikrini sormanız hoşuma gitmedi. Sepyazeytin gerçekten inanılmaz iyi niyetli ve hassas bir insan, engellemek çok gereksiz olmuş.

Benim size karşı bir olumsuz düşüncem yoktu şu ana kadar ama bu konuda gönderme yaptığınız sepya ve nilda'yı engelleyip sonra çoğunluğun fikrini sormanız hoşuma gitmedi. Sepyazeytin gerçekten inanılmaz iyi niyetli ve hassas bir insan, engellemek çok gereksiz olmuş.
Üsteki bilgilendirici yorumlarınız için teşekkür ederim. Geri kalan, benim insiyatifimde 🤗

Merhaba Hanımlar,
konuyu açan arkadaşımız dahil herkese bilgilendirme olsun.
Site kurallarına uygun olduğu sürece konu açma kısıtlaması yok bu sebeple X 10 konu açtı, Y 5 konu açtı vb tartışmalar çıkmasın lütfen.

Aranızdaki sorunları çözemiyorsanız göz ardı et butonuna basın, böylece konusunu ya da yorumunu görmek istemediğiniz kişilerin yazılarını görmezsiniz.

Öte yandan konu açayım mı açmayayım mı birileri rahatsız oluyor gibi polemiğe neden olacak konular açamazsınız çünkü yasak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back