- 22 Ağustos 2022
- 10
- 4
- 1
- 42
- Konu Sahibi Mens Terrae
-
Kime yaptırdınızEren taştanı beğendim ben ankarada olsam düşündüklerim arasındaydı.
Demekki beğenmedi ki üçüncüyü oldu.YouTuber Gökçe Yıldırım’ın İlk iki ameliyatını Güncel bey yaptı diye biliyorum. Üçüncüyü bir başka doktora olmuştu
İki ameliyata rağmen hala büyüktü burnu.Son ameliyatı fena görünmüyor.Demekki beğenmedi ki üçüncüyü oldu.
Şekil nasıl oldu doğal mı? Fiyat ne kadar bir de kendisi hangi şehirde acabakaraman zafer tezel tamponsuz kırma işlemi olmadan yapıyor,şişme morluk olmuyor parol bile atmadım.
çok doğal yapıyor ameliyat olduğumu beni tanımayan kimse anlamaz karamanda kendisi 15.000 tl yaptı zam gelecekti geldimi bilmiyorum 2 gün sonra 1 ay olacak benimŞekil nasıl oldu doğal mı? Fiyat ne kadar bir de kendisi hangi şehirde acaba
Arkadaslar burun estetiği fazlasiyla kisiye ozel bi ameliyat. Burun kestiğiniz kemik kırılması gerekmezse yada torpulenmezse sislik yada morluk olmuyor yada cok az oluyor. Kalin kemikli bir burnunuz varsa sislik morluk kacinilmaz eger gereken yapilmissa. Vede eger kalin derili iseniz sislik cok oluyor. Zaten tüm doktorlar bunları söylüyor. Hasta secen doktorlar kalin kemikli ve derili hastalari kabul etmiyor kalan hastalari paylasip reklam yapiyor. Bence sorulmasi gereken soru ameliyat süresi. Ameliyat suresi 3 saati gecen doktorlara guvenmem. Arkadaşlarımdan 4-6 saat ameliyatta kalanlar oldu ve hepsi pişman ve kbb doktorlarina ameliyat oldular. Gözlemlerime göre ameliyat suresi 2 saat olan plastik cerrahi uzmanlari ideal. Ama plastik cerrahi doktorlari ise kbb doktorlarina göre daha pahali. Ama yinede plastik cerrahi derim. Meshur plastik cerrahi doktorlari 5-8 bin euro civari fiyatlar malesef. Iyi araştırmak gerekiyor. Uzun uğraşlar sonucu Mustafa Ünal i buldum. Apex de bin euro civari meliyat yapti. Ve sonuc beklentimin üzerinde olduğu icin cok memnunum. Hem görüntü hemde nefesim cok fakli. Ilk basta ilac alerjim oldu ama sonrasinda doktorun yaklaşımı ve sonuç ortaya ciktikca minnettarim. Ülkemizin cerrahlari yabancilarin olup 5 bin euro uzeri fiyatlara cikmadan değerlendirebilirsek ne mutlu biz Türkiye vatandaşlarına.
İstanbul’da bir doktor arıyorum nerde doktor kendisi?bende Ertan gunal'a ameliyat oldum hiçbir morluk vs olmadı ve çok güzel bir burnum oldu.
kime olmuştunuz acaba2 saatlik burnumu 6 saatte yapan (yapamayan) kbb doktoruna ameliyat oldum bende,pismanim. Konuyu okuyacak olanlara bende isim yapmis plastik cerrah oneriyorum :)
Eren taştan baya bı isim yapmış ama hakkında yorum çok az . Herkes başkalarından duyduğunu yazmış. Bir de yaptığı burunlarin çöktüğünü yazmıştı biri. Ne kadar istiyor ücretini biliyor musunuz?Ben revizyon için Eren Taştan ile görüşmüştüm bu dediğiniz doktorlardan, görüşmesi ücretli.Eminim ki alanında çok başarılı biri, bana da sorunumu kağıda çizerek gösterdi, kendi yaptığı burunları gösterdi. Ama biraz fazla baskın geldi bana, yani bi hata olsa burnumda “ben şurasını sevmedim” desem sanki böyle iletişimi kesecek gibi.Zirvede olmanın verdiği bi hal mi desem anlatamıyorum.Benim için iyi yapması kadar yanında rahat konuşabileceğim biri olmalı çünkü bu zaten lüks bir ameliyat, sonucu “olduğu kadar artık” diyebileceğim bir şey değil.
Ayrıca Eren bey cidden çok fazla istiyor, helal olsun daha fazlasını da hak ediyor ama ülkenin hali, insanların kazandıkları malum.Lüks bile olsa en azından bir yıl çalışılarak kazanılacak bir miktar olmalı.İnanın görüşmeden sonra “kim oluyor bu ameliyatları, nerden geliyor bu paralar” dedim eve dönerken.
Birkaç kişiden fiyat duyana dek düşündüğüm isimler arasındaydı ancak benim için mümkün olan bir aralıkta değil.Bu sebeple listemden çıkarmak zorunda kaldım kendisini.İlk ameliyat nispeten uygun olabilir ama revizyonlar 3 rakamlı ve kişiye göre değişiyormuş.Eren taştan baya bı isim yapmış ama hakkında yorum çok az . Herkes başkalarından duyduğunu yazmış. Bir de yaptığı burunlarin çöktüğünü yazmıştı biri. Ne kadar istiyor ücretini biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?