Selam arkadaşlar, bildiğiniz gibi estetik yeni dönemin olmazsa olmazı gibi görünen bir olgu haline geldi. Ben bu siteye yeni kayıt oldum ve amacım YouTube'da bu konuyla ilgili yaptığım videoyu sildirenlere insanlara bilgi ulaştırmanın çok da zor olmadığını göstermek. 2018 yılında op.dr. Mirza Fırat'a burun estetiği ameliyatı oldum. Tek kelimeyle facia bir dönem yaşadım, çok büyük mağduriyete maruz kaldım ve benim gibi bir sürü insan olduğunu öğrendim, ne yazık ki çözümü yok benim için. Ama elimden gelen tek şey bu işi ticarete çevirmiş, yalnızca para odaklı yapan insanlardan uzak durun, ben nefes alamıyorum burun dokularım acemice zarar görmüş, burun kemiğim eğri, ve ameliyat izlerim var, burun delikleri orantısız. Ameliyat olmak isteyenler önce bir KBB uzmanı ile görüşünüz ve lütfen hastalarını görmediğiniz insanlara ameliyat olmayınız. Ayrıca kendisi liposuction da yaptı,bacaklarım patates tarlasına döndü. Daha önce burda bana reklamını yaptırmaya çalıştığı için de utanç duyuyorum. Sorularıniz olursa memnuniyetle cevaplarım.