Merhabalar.Çok uzun yıllardır burun estetiği olmak istiyorum,çoğu zaman vazgeçtim,karizmatik bir burnum var dedim,bu riske değmez dedim…Ancak 5yıl öncesinde bir kaza sonucu duvara çarpmamla burnumda oluşan çıkıntı daha bariz görünmeye başladı ve burun ucum da düşük.Kemer yok burnumda sağ tarafımda ufak çıkık kemik haricinde ve sanırım kalın deriliyim.Sağa deviasyon var ayrıca.Nefes problemim yok gibi.Yan profilden resim çekinmek özgüvenimi kırıyor biraz.Velhasılkelam cesaretimi topladım ve ameliyat olmaya karar verdim.Ve bu işte doktor seçiminin ve çok acele etmeden araştırmanın çok önemli olduğunu biliyorum(kardeşim çok alel acele bu işe karar verip ameliyat oldu ve pişman şu an doktor hatası sonucu malesef )
Sizlerden ricam Antalya da bu işi hakkıyla yapan,sizin de deneyimlediğiniz memnun kalıdığınız doktor isimlerini paylaşmanız…Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
(Bu arada benzer konular vardı ancak güncel tarihli değillerdi,güncel bilgiye ihtiyacım var)
Sizlerden ricam Antalya da bu işi hakkıyla yapan,sizin de deneyimlediğiniz memnun kalıdığınız doktor isimlerini paylaşmanız…Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
(Bu arada benzer konular vardı ancak güncel tarihli değillerdi,güncel bilgiye ihtiyacım var)