• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği için en iyi cerrah

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
Kızlar merhaba,
Yakın bir zamanda burun estetiği olmak istiyorum fazla olmamakla birlikte kemerli ince ucu düşük bir burnum var:)
beni rahatsız ediyor,
forumu takip ediyorum fakat her doktor için iyi ve kötü yorumlar var açıkcası çok kararsız kaldım.

5 ay sonrayada randevu almak istemiyorum, çünkü sürekli karar değiştiren bir yapım var gidip randevu alayım ve max 15-20 gün içined ameliyat olayım istiyorum...
6, 7 bin civarında bir bütçem bulunuyor. İstanbulda yaşıyorum.

Güncel Öztürk,
Emre ilhan,
Bekir Sivri
Ozan Balık vb doktorların sitelerini inceledim,

deneyimlerinizi benimle paylaşabilirmisiniz.

(Daha önce ameliyat olmadım, revizyon değill)
açıkcası astronomik rakamlar vermeden, doğal görünümlü güzel bir burnum olmasını istiyorum:)

Bekir Sivriden bir türlü randevu alamıyorum dönüş yapmıyor bu durum açıkcası beni biraz soğuttu...

yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ozan balık güzel yapıyor videolarını görmüştüm bi emre ilhan güncel öztürk gibi çok uçuk fiyat vereceğini de sanmam zaten bunlar 7 bin e yapmaz ozan balık o kadar pahalı değildir sanıyorum neşeli bi cerrahtı bence ona bak derim canım

O saydığınız ilk 2 isim çok pahalı ve o kadar erkene randevu vermiyorlar en azından Emre Ilhan için öyle.
Bekir Sivrinin ücreti bütçenize uygun ve 1-1.5 ay içinde ameliyatınızı olursunuz ama ulaşmak baya zor.

Back