Kızlar merhaba,
Yakın bir zamanda burun estetiği olmak istiyorum fazla olmamakla birlikte kemerli ince ucu düşük bir burnum var:)
beni rahatsız ediyor,
forumu takip ediyorum fakat her doktor için iyi ve kötü yorumlar var açıkcası çok kararsız kaldım.
5 ay sonrayada randevu almak istemiyorum, çünkü sürekli karar değiştiren bir yapım var gidip randevu alayım ve max 15-20 gün içined ameliyat olayım istiyorum...
6, 7 bin civarında bir bütçem bulunuyor. İstanbulda yaşıyorum.
Güncel Öztürk,
Emre ilhan,
Bekir Sivri
Ozan Balık vb doktorların sitelerini inceledim,
deneyimlerinizi benimle paylaşabilirmisiniz.
(Daha önce ameliyat olmadım, revizyon değill)
açıkcası astronomik rakamlar vermeden, doğal görünümlü güzel bir burnum olmasını istiyorum:)
Bekir Sivriden bir türlü randevu alamıyorum dönüş yapmıyor bu durum açıkcası beni biraz soğuttu...
yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yakın bir zamanda burun estetiği olmak istiyorum fazla olmamakla birlikte kemerli ince ucu düşük bir burnum var:)
beni rahatsız ediyor,
forumu takip ediyorum fakat her doktor için iyi ve kötü yorumlar var açıkcası çok kararsız kaldım.
5 ay sonrayada randevu almak istemiyorum, çünkü sürekli karar değiştiren bir yapım var gidip randevu alayım ve max 15-20 gün içined ameliyat olayım istiyorum...
6, 7 bin civarında bir bütçem bulunuyor. İstanbulda yaşıyorum.
Güncel Öztürk,
Emre ilhan,
Bekir Sivri
Ozan Balık vb doktorların sitelerini inceledim,
deneyimlerinizi benimle paylaşabilirmisiniz.
(Daha önce ameliyat olmadım, revizyon değill)
açıkcası astronomik rakamlar vermeden, doğal görünümlü güzel bir burnum olmasını istiyorum:)
Bekir Sivriden bir türlü randevu alamıyorum dönüş yapmıyor bu durum açıkcası beni biraz soğuttu...
yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.