- 5 Aralık 2022
- 28
- 1
- 25
- Konu Sahibi beutifulones
Merhaba, burun esetiği için doktor arayışındayım. Hem kendim hem erkek kardeşim için. Uzun süredir araştırıyoruz ikimiz de doğal kavissiz kalkık olmayan sadece kemeri alınmış ve burun ucu uzunluğu bir tık düşürülmüş, kolumella kısmının yerinin sabit bırakıldığı doğal bir burun istiyoruz.
Şu an 3 doktora kadar indirdik doktor listemizi.
Ahmet İslam, Erhan Çoşkun ve Mithat Akanı düşünüyoruz. Ahmet İslam ile ilgili çok olumlu yorum var bu forumda da fakat yaptığı burunların hepsi istisnasız kavisli. Bir tane bile kavissiz burnunu görmedim eğer yaptıran varsa o şekilde ulaşabilirse sevinirim. Bu 3 doktordan birine olan var mı? sizce hangisine olmalıyız önerebileceğiniz başka doktorlar var mı. Ayrıca kapalı teknikle olup dezavantaj yaşayan birileri var mı? Teşekkürler.
Şu an 3 doktora kadar indirdik doktor listemizi.
Ahmet İslam, Erhan Çoşkun ve Mithat Akanı düşünüyoruz. Ahmet İslam ile ilgili çok olumlu yorum var bu forumda da fakat yaptığı burunların hepsi istisnasız kavisli. Bir tane bile kavissiz burnunu görmedim eğer yaptıran varsa o şekilde ulaşabilirse sevinirim. Bu 3 doktordan birine olan var mı? sizce hangisine olmalıyız önerebileceğiniz başka doktorlar var mı. Ayrıca kapalı teknikle olup dezavantaj yaşayan birileri var mı? Teşekkürler.