Burun estetiği için doktır veya hastane tavsiye

c
kızlar burun estetiği düşünüyorum doğal bir burun olsun istiyorum kemik ladırıcam hangi doktor veya hastaneyi önerirsiniz.
canim.merhaba ben prof dr selcuk inankiya oldum cok memnunum ameliyatimi olali 28gun falan oldu sanirim cok iyiyim suanda bile cok hos bi burnum var agrim sizim olmadi doktorumdan cok memnunum iki sene arastirdim selcuk beyde karar kildim ve iyikide ona olmusum zaten kendisine muayene olsaniz yada irtibata gecseniz sadece konusmasindan dahi ne demek istedimi anlarsin

hangi şehirde ve ne kadara mal oluldu bazı doktorlar çok yüksek ücretler istiyortlar
Canim proforsor selcuk inanli 8ile 10bin arasinda degisio hastaneye burnunun ameliyatinin zorluguna gore ama bence deger yani cevremde yaptiranlar var daha uyguna ama memnun dgiller ve goruntu kotu estetik cok belli ama belli olmasina ragmen guzel degil ya onu cok etli ya onu cok kalkik yani bu islerde isinin ehlini secmek lazim yuzumumzde gorunen yer cunku ve husrana ugrmak kotu olur

hangi şehirde ve ne kadara mal oluldu bazı doktorlar çok yüksek ücretler istiyortlar
ve canim.inanki ben birsuru doktor arastirdum 12bin 15bin 18bin 6bin isteyenler var ama arastirmalrimda hep bi olumsuzsuz biseleri olmus hastalarla gorustum doktorlarin isimlerini vermicem cunku bu dogru olmaz ama ben kendi doktorumdan cok memnunum

Bülent koç çok basarılı bende 28 de olucama olan arkadaslarımın referansıyla gittim gercektende çok foğal burunllar yapmış mükemmeell anlaşılmıyo bile buda beni cesaretlendirdi kenisiylede görüştüğümde istediğim burun yapısı hakkındada konuşduk çok ilgili çok naif biri ve çok basarı kendisi giriyor ameliyatlara hemde 5_ 6 civarı senin burun yapına göre değişiyor tabii bi konuşufsun birde hastaneden de fark ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…