Burun estetigi icin almanyadan gelmek istiyorum...

syigit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
140
0
Merhaba Naci bey;

Uzun süreli arastirmalarim sonucu size burun estetigi olmak istiyorum. Benim burnum abartilacak birsey yok ama cok hafif bir kavis verebilmek icin törpü ve burun ucu sekillenmesi istiyorum eger mümkünse.

Benim problemim ailem. Bir hafta icinde yani yaklasik 7-8 gün icinde tampon vs..gibi ve bantlanma cikabilecek bir ameliyat mumkunmu ailem anlamadan sonuclanmasini istiyorum.

Dedigim gibi cok abartilacak bir burnum yok. Hemen Almanya'ya geri dönmem gerekli bna nasil yardimci olabilirsiniz ?

Bu istetiklerimde burun ucu estetigi yeterlimidir ?

Tessekkür ederim.

Sevgiyle kalin.

Normalde tüm burnu düzelttiğimiz ameliyatlarda bile hasta bir hafta sonra uçakla ülkesine dönebilir hale gelir. Aile anlar mi anlamaz mi bilemem çünkü sonuçta burun şekliniz değişecek. eğer burun ucu estetiği yapılırsa tabii ki daha hızlı bir iyileşme olur ama bu da her hastada uygun değildir. Bana drnacicelik@gmail.com adresine resimlerinizi gönderip kendinizi hatırlatırsanız bir değerlendirme yapayım.
sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…