Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Arkadaşlar bende bekir bey'in hastalarındanım. Dah önceden eşi ayşegül sivri ye göz altı ışık dolgusu için gidiyordum, ve bekir beyin hastalarını yaptığı ameliyatları görmüştüm. Aslında kafamda başka doktor isimleri vardı, bir anlık karar sonucu bekir beye ameliyat olmaya karar verdim ve 6.nisanda opere oldum. Daha tam olarak burun bantlarım çıkmadı ama sonuçtan memnunum.ben biraz eski kafalıyım ve yeni burnuma yavaş yavaş alışıyorum.bu arada Sanırım bekir bey'in en sorunlu hastalarından biriydim. Arada ufak tefek sorunlar yapmış olsamda bekir bey'e güvenin, işinde cidden iyi bir doktor. Ve yakında en çok tercih edilen doktorlardan biri olunca geç kalmış olacaksınız

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 1.686
Son düzenleme:
Arkadaşlar bende bekir bey'in hastalarındanım. Dah önceden eşi ayşegül sivri ye göz altı ışık dolgusu için gidiyordum, ve bekir beyin hastalarını yaptığı ameliyatları görmüştüm. Aslında kafamda başka doktor isimleri vardı, bir anlık karar sonucu bekir beye ameliyat olmaya karar verdim ve 6.nisanda opere oldum. Daha tam olarak burun bantlarım çıkmadı ama sonuçtan memnunum.ben biraz eski kafalıyım ve yeni burnuma yavaş yavaş alışıyorum.bu arada Sanırım bekir bey'in en sorunlu hastalarından biriydim. Arada ufak tefek sorunlar yapmış olsamda bekir bey'e güvenin, işinde cidden iyi bir doktor. Ve yakında en çok tercih edilen doktorlardan biri olunca geç kalmış olacaksınız
ben de Bekir Beye ameliyat olacağım 11 gün sonra.Burnunuz çok güzel olmuş beğendim :) darısı başıma.

ben de araştırıyorum ama çok kararsızım.sadece fıyatı uygun geldiği için dıkkatımı çekti.olumsuz yorumda pek göremedım.

ben de Bekir Beye ameliyat olacağım 11 gün sonra.Burnunuz çok güzel olmuş beğendim :) darısı başıma.
Teşekkür ederim. İstediğiniz gibi güzel bir burnunuz olması dileğiyle şimdiden geçmiş olsun :)

kızlar nereden başlasam bilemiyorum, bekir bey özgüvenimin artmasını sağladı .. çok çok mutluyum onu tanıdığım için, bana böyle bi burnun olacak deselerdi inanmazdım yani hala rüyada gibiyim :) yaklaşık 1 ay önce muayeneye gitmiştim.. burnumu yaptırmak amaçlı gittiğim ilk doktordu ve bana o güveni verdi. hastalarıyla çok güzel ilgileniyor ve kesinlikle ameliyat öncesi gösterdiği ilgiyi ameliyat sonrası da fazlasıyla gösteriyor.. 18 nisanda sabah saat 11de ameliyat oldum ve saat itibariyle ameliyatımın 7. gününe girmiş bulunmaktayım :) sizlerle fotoğraflarımı paylaşmak istedim ilk defa yükleyeceğim umarım becerebilirim :)
11140120_651058978374317_518497148723147758_n.jpg
11119092_651059181707630_2331012510140174224_n.jpg

şu an şiş burnum hala, ve göz altlarımda çok hafif morluklar kaldı fakat ışık hızıyla geçiyorlar maşallah :) :nazar::nazar: şahsen ben flasterli ve şiş olmasına rağmen çok çok beğendim,
aslında flasterler çıkınca fotoğraf paylaşacaktım ama dayanamadım :) yorumlarınızı bekliyorum,ayrıca bekir beye ameliyat olmak isteyen fakat aklında soru işareti bulunan herkese de yardımcı olabilirim :) şiddetle tavsiye ediyorum :)):KK45:

Son düzenleme:
ben çok begendım yapısı guzel duruyo bu haldeyken bıle.bn de bekır beye amelıyat olmak ıstyrm ama korkuyrm .hala muaneye gırmedım

kesinlikle korkunuz olmasın gözünüz kapalı güvenebilirsiniz, bu forumda övülen bir çok doktor var kesinlikle onları da kötülemek istemem ama ben bekir beyden daha iyi bir doktora rastlayabileceğimi sanmıyorum :) şöyle söylemeliyim, parmağımı kesseydim canım daha fazla acırdı :) o kadar yani :nazar::KK48:

muanesı ucretlı mı? muaneye gıdınce kaç gun sonraya gun werıyo.yogun mu? aslnda ben kılo alınca burnum dıkkat cekmıo.zayıflayınca ortaya cıkıo.kemerı bıraz var.bıde kaç gun ıcınde işe dönebılırım.

muayene ücreti ödemedim ben :KK33: muayeneden sonra ameliyat gününü size bırakıyor doktor .. sadece 10 gün öncesinden haber vermek gerekiyor doktora o da ona göre ayarlamalarını yapıyor sonuçta :KK51: ameliyattan sonra halsizlik kırgınlık falan hissetmedim ben kendimi hasta gibi hissetmedim ama yine de yüzünüzde hafif şişlik ve morluklar olabiliyor hatta bu şişlik ve morluklar kişiden kişiye değişiyor bi arkadaşımda hemen hemen hiç olmamıştı ama bende fazlasıyla oldu, cildim hassas ve beyaz tenli olduğumdan dolayı 3-4 gün ev hapsi yaşamak zorunda kaldım :KK53:

ben de araştırıyorum ama çok kararsızım.sadece fıyatı uygun geldiği için dıkkatımı çekti.olumsuz yorumda pek göremedım.
Bir görüşmeye git derim en azından hem hastalarının öncesi ve sonrası fotograflarına bakarsın hem de doktor ile ilgili bilgi edinmiş olursun,ben de çok araştırmıştım muayeneye gittim,gerçekten bana o güveni verdi ve ameliyat günü aldım bir hafta sonra ameliyat oluyorum kendisine.

çarşamba gidicem bakalm görüşme nasıl gececek.ılk görüştüğüm doktor olacak

çarşamba gidicem bakalm görüşme nasıl gececek.ılk görüştüğüm doktor olacak
Benim de ilk görüştüğüm doktor Bekir beydi zaten ona ameliyat olmaya karar verdim,sana tavsiyem ameliyat ettiği kişilerin fotoğraflarına dikkatle bak zaten kendisi gösteriyor en azından kafanda bir şeyler oluşur,yaptığı burunlar benim istediğim tarzda olduğu için ben beğenmiştim.

kizlar ben burunlarinizi begendimmmmmm:)) vee bekir beye bende estetik olmak istiorum.
ama ben ince burun ucu sivri kadinsi bi burun istiorum..
ama sizin burun uclariniza hic bise yapmamis sankii ya. ne düsünüyosunuz??

kizlar ben burunlarinizi begendimmmmmm:)) vee bekir beye bende estetik olmak istiorum.
ama ben ince burun ucu sivri kadinsi bi burun istiorum..
ama sizin burun uclariniza hic bise yapmamis sankii ya. ne düsünüyosunuz??
Genelde burunları çok kötü olanlar doktoruna bırakıyor burun şeklini tipini benim gözlemlediğime göre. Yinede ameliyat öncesi doktoruna nasıl bir burun istediğini söylersen ya da birkaç fotoğraf gösterirsen az çok istediğin burun hakkında fikri olur doktorun. Tabi ameliyat sonrası istediğin gibimi olur bilemem.

X