Ben izmirde yasiyorum acaba fiyati ogrenebilirmiyim cunku ona gore randevu alicam aralik olarak soyleseniz
Burnunuzun kaç aylık hali acaba bu?Bekir bey herkesin yüzüne göre uyumlu burunlar yapıyor anladığım kadarıyla.Ameliyat olanların resimlerine baktım da tek tip burunlar değil de yüze uyan doğal burunlar yapıyor.Ben de inş kendisine ameliyat olacağım ama ameliyat sonrasından korkuyorum ya gelir şanssızlık beni bulur da istediğim gibi olmazsa diye.Son halim de bu
acı yok korkmaBekir beyle götüştüm en kısa zamanda ameliyat olcam kızlar ya çok acıyormu
Burnunuzun kaç aylık hali acaba bu?Bekir bey herkesin yüzüne göre uyumlu burunlar yapıyor anladığım kadarıyla.Ameliyat olanların resimlerine baktım da tek tip burunlar değil de yüze uyan doğal burunlar yapıyor.Ben de inş kendisine ameliyat olacağım ama ameliyat sonrasından korkuyorum ya gelir şanssızlık beni bulur da istediğim gibi olmazsa diye.
aynen öyle düşündüm şimdiki halimden güzel olur nede olsa dedim ve randevumu aldım Bekir beye ama daha 2 hafta sonrasına bakalım korkuyu yenip gidip görüşeceğim inş yeterli güvenim oluşur da ameliyatı olup kurtulurum :)aynı sıkıntı bendede var zaten şansız biriyim bende korkuyorum ama bide şöyle düşün şimdiki halinden ne kadar kötü olabilirki
siz ameliyat oldunuz mu acaba ? bekir beyle görüşmeye gidecektiniz.Serbest piyasa ister başka doktorlar bekir sivri bey hiç paragöz bi insan değil
Yok gitmedım resimlere baktım sadece muh dilbere gittim galiba ona olucamsiz ameliyat oldunuz mu acaba ? bekir beyle görüşmeye gidecektiniz.