Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Ben bekir beye ameliyat olali üc ay gecti ve sisliklerim indikce burnum dahada ortaya cikti ve su halinden cok memnunum...sizde eger goruntunuzden memnun deilseniz bence hemen bekir bey ile görusmeye gidin....cunku ben gün gectikce byle bir doktorum oldugu icin cok sansli hssediorm kndimi....yukaridaki resim ortada zaten eski ve yeni halim....kalite ve dogalliksa aradiginiz bnce Bekir Sivri dogru adres:-D

Ben izmirde yasiyorum acaba fiyati ogrenebilirmiyim cunku ona gore randevu alicam aralik olarak soyleseniz

Süper olmuş :) yüzüne yakışan doğal,hoş bir burnun olmuş.ben de Bekir Sivri'ye ameliyat olmayı düşünüyorum bunda senin etkin büyük,görüşmeye gideceğim umarım benim burnumda yüzüme yakışan beğeneceğim bir burun olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben izmirde yasiyorum acaba fiyati ogrenebilirmiyim cunku ona gore randevu alicam aralik olarak soyleseniz
Burnunuzun kaç aylık hali acaba bu?Bekir bey herkesin yüzüne göre uyumlu burunlar yapıyor anladığım kadarıyla.Ameliyat olanların resimlerine baktım da tek tip burunlar değil de yüze uyan doğal burunlar yapıyor.Ben de inş kendisine ameliyat olacağım ama ameliyat sonrasından korkuyorum ya gelir şanssızlık beni bulur da istediğim gibi olmazsa diye.

Arkadaslar fiyati 4500 tl. Piyasadakilere gore cok uygun. Ustelik ben iyiyim diyen doktorlara gorede en iyisi Dr. Bekir Sivri

bu da benden kızlar 10. ayım:)

Eklentiler

• IMG-20150326-WA0013.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 1.762
Bekir beyle götüştüm en kısa zamanda ameliyat olcam kızlar ya çok acıyormu

peki bekir sivriyi tavsiye edermisiniz doktor seçimi çok zormuş offffff

aynı sıkıntı bendede var zaten şansız biriyim bende korkuyorum ama bide şöyle düşün şimdiki halinden ne kadar kötü olabilirki

İi bir doktor mış resimlerdeki burunlar süper 4500 tlde çok iyi neden diğer doktorlar 8000 9000 diyor

Serbest piyasa ister başka doktorlar bekir sivri bey hiç paragöz bi insan değil

aynı sıkıntı bendede var zaten şansız biriyim bende korkuyorum ama bide şöyle düşün şimdiki halinden ne kadar kötü olabilirki
aynen öyle düşündüm şimdiki halimden güzel olur nede olsa dedim ve randevumu aldım Bekir beye ama daha 2 hafta sonrasına bakalım korkuyu yenip gidip görüşeceğim inş yeterli güvenim oluşur da ameliyatı olup kurtulurum :)

Pazartesi bekir beyle randevum var resim atabilir misinizz

Selam kizlar tereddut etmekte haklisiniz ama ben ameliyat oldum Bekir beye. Gozunuz kapali guvenebilirsiniz.

Canım görüşmeye gittikten sonra mutlaka buraya yaz nasıl geçicek görüşme ve ne karar verceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…