• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği fiyatları çok uçmuş normal fiyatlı doktor var mı

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
509
86
298
İstanbul
Uzun zamandır burun estetiği olmayı düşünüyordum ama cesaret edememiştim. Bu ara fiyat alayım dedim. Ali evlice ismail küçüker e sordu dolar ve euro fiyatı veriyorlae muayne ücretli şaban çelebi bir tık daha iyi. Bu üç doktoru istiyordum şimdi bütçemi sarsar bu fiyatlar. Doktor önerisi olan var mı istanbulda

İsmail bey için bozdu para odaklı oldu diyorlardı kendisine olmayı düşünüyordum ama böyle epeyce olumsuz yorum okuyunca vazgeçtim.başkalarındanda fiyat alın mutlaka bilindik doktorlar 40kdan aşağı değil.

İsim yapmamış doktorlar var 20-25 civarı hatta ilk ameliyatlari daha uyguna yapıyorlardır ama yine 15'i gözden çıkarmak lazım. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki burun ameliyatları maalesef biraz da şans işi. İyi olduğunu düşündüğün, yüksek fiyatlı doktorlar kötü burun yapabiliyor ya da isim yapmamış, düşük ücretli doktor çok iyi bir burun yapabilir. İyi düşünmek ve bu riske girmek için özellikle sonrasında revizyon ihtimalini de göz önüne alacak bütçen olması lazım bu nedenle fonksiyonel ve estetik açıdan aşırı derecede sorunlu bir burnunuz yoksa kimseye tavsiye etmem bu ameliyatları.

İsim yapmamış doktorlar var 20-25 civarı hatta ilk ameliyatlari daha uyguna yapıyorlardır ama yine 15'i gözden çıkarmak lazım. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki burun ameliyatları maalesef biraz da şans işi. İyi olduğunu düşündüğün, yüksek fiyatlı doktorlar kötü burun yapabiliyor ya da isim yapmamış, düşük ücretli doktor çok iyi bir burun yapabilir. İyi düşünmek ve bu riske girmek için özellikle sonrasında revizyon ihtimalini de göz önüne alacak bütçen olması lazım bu nedenle fonksiyonel ve estetik açıdan aşırı derecede sorunlu bir burnunuz yoksa kimseye tavsiye etmem bu ameliyatları.
Nefesimde sıkıntı yok ama kemerli burnum ve burun ucum gittikçe düşüyor sanki. Olmaktan bende çok korkuyorum çevremde çok iyi yapılmış burunlarda var çok kötü olanlarda var. Kötü olursa psikolojik olarakta kaldırmam bununda farkındayım ama yaş aldıkça da burnum saha da kötü duruyo 😔

Nefesimde sıkıntı yok ama kemerli burnum ve burun ucum gittikçe düşüyor sanki. Olmaktan bende çok korkuyorum çevremde çok iyi yapılmış burunlarda var çok kötü olanlarda var. Kötü olursa psikolojik olarakta kaldırmam bununda farkındayım ama yaş aldıkça da burnum saha da kötü duruyo 😔
Bu riski almaya değer diyorsan ol inşallah güzel olur sonuç.

Uzun zamandır burun estetiği olmayı düşünüyordum ama cesaret edememiştim. Bu ara fiyat alayım dedim. Ali evlice ismail küçüker e sordu dolar ve euro fiyatı veriyorlae muayne ücretli şaban çelebi bir tık daha iyi. Bu üç doktoru istiyordum şimdi bütçemi sarsar bu fiyatlar. Doktor önerisi olan var mı istanbulda
Merhaba doktor Mustafa Kavuğudurmaz da çok iyi ve ilgili bi doktor muayenesi de ücretsiz bi araştırın derim

Ben Şaban Çelebi’den revizyon için fiyat istemiştim.Euro ile fiyat verdi ama diğerlerine göre kabul edilebilir gibiydi.
Birkaç ay sonra gidip görüşmeyi planlıyorum

Sadullah karun fiyatı hep makuldu ama şuan ne kadat bilgim yok.. Ama bazı doktorlar çnce fiyat konuşur sadullah bey paracı değil diyebilşyorum.. Ben ona oldum. Fiyatı çok makuldu yıllar önce.

Selamlar 3 ay önce istanbulda kuzenimin ameliyat olduğu doktorla görüştüm randevu aldım ve öylesine görüşmeye gittimistim bi baktim ki ona ameliyat oldum aşırı derecede ilgili ve seni anlayan ne istediğini bilen bir doktor kalkık burun istemediğimi ve deliklerin aynı olmasında takıntılı olduğumu anlatmıştım sonuç mükemmel belli bile değil estetik olduğum herkes çok beğeniyor kesinlikle doktorla görüs he fiyatı da 20binden başlıyordu suan nekadar bilmiyorum zam gelmiş dedi doktor ama bilmiyorum drcekipaltura.

Ankara için konuşuyorum, biraz duyulan doktor kapıyı 35.000 liradan açıyor. Çok daha bilindikler 40-45-60'a kadar çıkıyor. Henüz ismi duyulmamış ya da az duyulmuşlar da kendi içinde ayrılmış durumda. Onlar da 17-19-20-25 bin diye gidiyor. Uzun zamandır araştırdığım için fiyat durumlarını ezberledim.

Ankara için konuşuyorum, biraz duyulan doktor kapıyı 35.000 liradan açıyor. Çok daha bilindikler 40-45-60'a kadar çıkıyor. Henüz ismi duyulmamış ya da az duyulmuşlar da kendi içinde ayrılmış durumda. Onlar da 17-19-20-25 bin diye gidiyor. Uzun zamandır araştırdığım için fiyat durumlarını ezberledim.
Bir de yapabilseler bari gördüğüm on estetik burundan sekizi başarısız resmen. Tek yaptıkları para basmak.

Back