• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Erkan Soylu

bytba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
3
0
1
21
Merhaba kızlar
Burun estetiği için İstanbul’da Doktor Erkan Soylu’yu düşünüyorum daha önce olanlar varsa memnun kaldılar mı ve fiyat öğrenebilir miyim?

Merhaba, bende onu düsünüyorum ama kimse yazmamış. Özelden yazan oldu mu bu konuyla ilgili size

Merhaba. Ben revizyon oldum Erkan hocaya. Şu anlık bir sıkıntım yok. Olmadan önce 4-5 hastasıyla görüştüm. Kimseden olumsuz bir yorum duymadım.
Doktor seçiminde doktorun sizi anlayıp dinlemesi, riskleri anlatması önemli bana göre. Erkan hocayla enine boyuna konuştuk her şeyi.
İlk ameliyatı 15ten başlıyor diye biliyorum ama tam emin değilim. Dilerim içinize sinen doktoru bulursunuz :)

Ben revizyon için düşünüyorum.
Erkan Soylu'ya revizyon ameliyat olan, olanı tanıyan herkesin fikri bana yardımcı olacaktır? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba kızlar
Burun estetiği için İstanbul’da Doktor Erkan Soylu’yu düşünüyorum daha önce olanlar varsa memnun kaldılar mı ve fiyat öğrenebilir miyim?
Merhaba ben Erkan hocadan cok memnun kaldim.kontrollere hala gidiyorum

Back
X