Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği , dr.bilgilendirme
- Konu Sahibi yeya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mayıs 2016
- 9
- 3
- 1
- 29
Evet ameliyat oldum 15. günüm bugün.Canım ameliyat oldun mu. Sonuc nasıl? Ben de dusunuyorum ve fiyat nasıldı.gecmıs olsun
4.500 tl oldum fakat hasta dan hastaya değişen bir fiyat bu sabit değilmiş. Hiç morluk ve şişlik olmadı bende. Sezgin bey e olan hastaların %90 ında olmamış zaten konuştuğum ve takip ettiğim kadarı ile .. İlk 2 gün tampon var iken nefes problemi dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür . Tamponlar alınırken de hiç acı yok slikon tampon kullanılıyor çünkü artık. 8. gün bandajlar alındı sert temas etmedikçe acı yok . Kısacası korkma ... Ama burnum aşırı şiş şu anda . 3 ayı bulurmuş tam inip oturması. Bakalım bekliyoruz
- 2 Mayıs 2016
- 9
- 3
- 1
- 29
Evet ödemi atmak zor oluyormus. Bı de arkadasımın burnu sargıda oldugu surede kapalı halde durdugundan cok yaglandı ve sivilcelenme oldu. Sen karsılastın mı bu durumla.Ama önemli olan istediğin şekilde olması burnunun sonucta. Ben devlette dusunuyorum hem fiyatı da daha cazip diyolar bakalım arastırıyorum. Umarım en kısa zamanda iner şişliklerin Gecmıs olsun tekrar
- 22 Nisan 2016
- 52
- 18
- 3
Yağlılık ve siyah nokta oluyor evet malesef. Ben yüzünde hiç siyah nokta olmayan bi insanım ameliyatımın üzerinden 5 ay geçti burnumun üzerindekilerden hala kurtulamadım düzenli peeling yapmama rağmen. Malesef cildin 1 hafta 10 gün boyunca havasız kalmasının sonucuEvet ödemi atmak zor oluyormus. Bı de arkadasımın burnu sargıda oldugu surede kapalı halde durdugundan cok yaglandı ve sivilcelenme oldu. Sen karsılastın mı bu durumla.Ama önemli olan istediğin şekilde olması burnunun sonucta. Ben devlette dusunuyorum hem fiyatı da daha cazip diyolar bakalım arastırıyorum. Umarım en kısa zamanda iner şişliklerin Gecmıs olsun tekrar
Devlet çok daha uygun oluyor evet ama ben güvenemedim.. Hafif sivilcelenme oldu bende de ama sargı çıkınca ikinci gün kurudu hemen geçtiEvet ödemi atmak zor oluyormus. Bı de arkadasımın burnu sargıda oldugu surede kapalı halde durdugundan cok yaglandı ve sivilcelenme oldu. Sen karsılastın mı bu durumla.Ama önemli olan istediğin şekilde olması burnunun sonucta. Ben devlette dusunuyorum hem fiyatı da daha cazip diyolar bakalım arastırıyorum. Umarım en kısa zamanda iner şişliklerin Gecmıs olsun tekrar
Avatarımdaki resim kendi burnuma ait yandan bakınca hafif bir kemer vardı sadeceburnunuzun eski hali nasıldı
- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
Evet ameliyat oldum 15. günüm bugün.
4.500 tl oldum fakat hasta dan hastaya değişen bir fiyat bu sabit değilmiş. Hiç morluk ve şişlik olmadı bende. Sezgin bey e olan hastaların %90 ında olmamış zaten konuştuğum ve takip ettiğim kadarı ile .. İlk 2 gün tampon var iken nefes problemi dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür . Tamponlar alınırken de hiç acı yok slikon tampon kullanılıyor çünkü artık. 8. gün bandajlar alındı sert temas etmedikçe acı yok . Kısacası korkma ... Ama burnum aşırı şiş şu anda . 3 ayı bulurmuş tam inip oturması. Bakalım bekliyoruz
3 aymı ?6 ay birazı iniyor 1 seneyi doldurmaya yakın burun ucunda kalıyor şişlik
Yok yani 3 ay göz ile görülür bir inme oluyormuş ama tam inmiyormuş tabi ki tamamen iyileşip oturması yine 1 yıl olur elbette .. Keşke hemen inse şu anda 1 numara büyük burnum kavis de çok belli değil şiş olduğu için3 aymı ?6 ay birazı iniyor 1 seneyi doldurmaya yakın burun ucunda kalıyor şişlik
- 21 Eylül 2014
- 45
- 5
- 38
- 39
kızlar yardıımmmm...!!!
3 isim arasında kaldım
Can Kopal
Bora Karaali
Fatih Uygur
Gecen sene Can Kopal ile görüşmeye gittim,çok samimiydi ve her detayı acıkladı fakat herhangi bir çizim yapıp fotograf göstermedi ve hakkında birkaç olumsuz yorum okuyunca aklımda soru işaretleri bıraktı
Bora Karaali'nin adını cok duyuyorum.
Fatih Uygur'un ise reklamı cok yok ama ciddi anlamda iyi oldugunu söyleyen birkaç kişiye rastladım .
Bu üç doktora ameliyat olup olumlu olumsuz yorumlarınızı paylaşırsanız cok yardımcı olursunuz
teşekkürler
3 isim arasında kaldım
Can Kopal
Bora Karaali
Fatih Uygur
Gecen sene Can Kopal ile görüşmeye gittim,çok samimiydi ve her detayı acıkladı fakat herhangi bir çizim yapıp fotograf göstermedi ve hakkında birkaç olumsuz yorum okuyunca aklımda soru işaretleri bıraktı
Bora Karaali'nin adını cok duyuyorum.
Fatih Uygur'un ise reklamı cok yok ama ciddi anlamda iyi oldugunu söyleyen birkaç kişiye rastladım .
Bu üç doktora ameliyat olup olumlu olumsuz yorumlarınızı paylaşırsanız cok yardımcı olursunuz
teşekkürler