Burun estetigi doktoru

Sysyy

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
16
7
33
Uygun fiyata Istanbulda burun estetigi icin isini bilen iyi bir doktor bilen var mi? Onerilerinizi bekliyorum

doların artmasıyla birlikte çoğu iyi doktor çok pahalı ve tl ile almak yerine bazı doktorlar € ile calısıyor..

1. önceliğin
Merhaba ben de bugun gorustum neden kotu dediniz tam olarak eger oyle ise yaptirmayayyim

1. ameliyattan sonra burnumda çökme oldu. 2. kez oldum parasını verdim. düzelteceğini söyledi. Daha kötü oldu. Zamanında detaylı araştırma yapmadığım için pişmanım.

1. önceliğin

1. ameliyattan sonra burnumda çökme oldu. 2. kez oldum parasını verdim. düzelteceğini söyledi. Daha kötü oldu. Zamanında detaylı araştırma yapmadığım için pişmanım.
Sana önerim ameliyattan sonra burnunun nasıl görüneceğini çok net fotoğraflarla gösterip yapabilirsen bu fotoğraf ile sözleşme yapman ki bunu yaparlarmı bilmiyorum En azından o fotoğrafın üstüne bir imza bir kaşe bile vursalar ameliyattan sonra al bana böyle demiştin diyebilirsin.

Nasil çöktü estetik amacli mi gittiniz benim deviasyinda var çünkü
Hem nefes alma problemi hemde estetik problem için ameliyat oldum. Şekli bozuk oldu. Nefes alma problemi de arttı. O kadar eziyete rağmen daha kötü oldu. Doktor tercihi çok önemli. Giden kemik geri gelmiyor şimdi istesemde düzelmiyor. Çökme de burun deligini kapattigindan nefes alamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…