- 5 Aralık 2020
- 373
- 139
- 53
TeşekkürlerÖzelden yazıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerÖzelden yazıyorum
Teşekkür ediyorum evet İstanbuldayım.inceleyeceğimBenimde ayni burnum bende olcam kafamda 2 doktor var İstanbul'da iseniz yusuf ozturkcu erdi ozdemir var bi bakin isterseniz
Süreç hakkında bende bilgi alabilir miyimÖzelden yazıyorum
Hangi doktorSüreç hakkında bende bilgi alabilir miyim
Merhaba, Op.Dr. Mustafa Demir'i öneririm. Ben aralık 15'i oldum ameliyatı. 4 ay olmak üzere. En başından beri memnun kaldım. Kalın derili, epey büyük bir kemer vardı benim. Gören kimse yadırgamıyor, güzel oldu bence. Memnunum. Yenibosna Kültür ünv. yanında kliniği. Ücreti de bütçenize uygun. Instagram hesabına bi göz atabilirsiniz fikir verir.Merhaba hanımlar iyi aksamlar, uzun süredir aklımda olan ve yoğun arastırmalar içinde olduğum burun estetiği ameliyatına karar vermiş bulunuyorum. benim için bütçe gerçekten çok önemli kalkıpta 30-40 bin tl verecek durumum yok.
ancak 10-15 bin verebilirim hadi çok zorlarsam 17 bin civarı olur diye tahmin ediyorum ama malesef doktorların ortalama dahi olsa fiyatlarına hic bir sekilde ulasamıyorum bir çok kisinin de bu durumdan muzdarip olduğunu dusunuyorum bu nedenle en azından bu verdiğim fiyat aralıklarında bir doktor önerebilirseniz ameliyat olduysanız görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim bir çok kisi faydalanmış olur, bu konunun altında olumlu veya olumsuz yorumlarınızla beraber toplanıp bilgi sahibi olabiliriz.
Size burnumdan biraz bahsedeyim, kalın derili bir buruna sahibim, düz , çok hafif kemerli önden bakınca geniş ve gülünce düşen bir burnum var yüzüm kücük olduğu için kaba ve büyük duruyor, benim istediğim ise gülünce düşmeyen biraz kavisli ve geniş olmayan kibar hatta tabiri caizse doğal ve havalı bir burun
özellikle merak ettiğim doktor sahruz seyda, yaklasık 2 yıldır kendisini takipteyim yaptığı burunları çok begeniyorum fakat hakkındaki yorumlara çok fazla ulaşamadım malesef ve fiyatları konusunda bir bilgim yok.
önerdiğiniz doktorları altta yorumlarınızda bekliyorum sevgiler.
+ Bu arada doktor önerileriniz istanbuldan olursa çok sevinirim+
Arkqdaslar ozelden yazmasanizda bizde bilgilensekÖzelden yazıyorum
İnanın özelden byazmak çok zahmetli herkese tek tek ama yanıltıcı olur tavsiye diye düşünülür yada nebiliyim iyileşme aşamasında ben bı konuda yanilirim yanlış yönlendirmiş olurum vs gibi şeyler düşünüyorum.dogrumu yanlismi bilmiyorum ama surecimi de daha brahat anlatırım diye açıkça belirtmek istemiyorum.kafamda net olumlu byada olumsuz bı kanaat olursa tabiiki paylasagim ama en az bi 6 ay gerekiyor bunun içinArkqdaslar ozelden yazmasanizda bizde bilgilensek
Koca burnumla mutluyum yıllarca burun estetıgı olmak en büyük hayalimdi. Fakat simdiki güzellik algısına baktıkça midem bulanıyor. Aynı yüzler donuk bakışlar.. herkes birbirinin aynı oluveriyor. Boşverin özgün olun.Merhaba hanımlar iyi aksamlar, uzun süredir aklımda olan ve yoğun arastırmalar içinde olduğum burun estetiği ameliyatına karar vermiş bulunuyorum. benim için bütçe gerçekten çok önemli kalkıpta 30-40 bin tl verecek durumum yok.
ancak 10-15 bin verebilirim hadi çok zorlarsam 17 bin civarı olur diye tahmin ediyorum ama malesef doktorların ortalama dahi olsa fiyatlarına hic bir sekilde ulasamıyorum bir çok kisinin de bu durumdan muzdarip olduğunu dusunuyorum bu nedenle en azından bu verdiğim fiyat aralıklarında bir doktor önerebilirseniz ameliyat olduysanız görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim bir çok kisi faydalanmış olur, bu konunun altında olumlu veya olumsuz yorumlarınızla beraber toplanıp bilgi sahibi olabiliriz.
Size burnumdan biraz bahsedeyim, kalın derili bir buruna sahibim, düz , çok hafif kemerli önden bakınca geniş ve gülünce düşen bir burnum var yüzüm kücük olduğu için kaba ve büyük duruyor, benim istediğim ise gülünce düşmeyen biraz kavisli ve geniş olmayan kibar hatta tabiri caizse doğal ve havalı bir burun
özellikle merak ettiğim doktor sahruz seyda, yaklasık 2 yıldır kendisini takipteyim yaptığı burunları çok begeniyorum fakat hakkındaki yorumlara çok fazla ulaşamadım malesef ve fiyatları konusunda bir bilgim yok.
merhabalar istanbul avrupa yakasından (...) kullanıcı adıyla doktor son derece güvenilir , işinde başarılı bir doktordur yazdıgım instgram adresine mutlaka bakmanızı öneririm :)Merhaba hanımlar iyi aksamlar, uzun süredir aklımda olan ve yoğun arastırmalar içinde olduğum burun estetiği ameliyatına karar vermiş bulunuyorum. benim için bütçe gerçekten çok önemli kalkıpta 30-40 bin tl verecek durumum yok.
Bana da yazarmısınız?merhabalar istanbul avrupa yakasından (...) kullanıcı adıyla doktor son derece güvenilir , işinde başarılı bir doktordur yazdıgım instgram adresine mutlaka bakmanızı öneririm :)
Deniz korkmaza hiç bakmadım bir bakayım benim aklımda Hakan soygürMerhabalar, tavsiye veren herkese tesekkur ederim.
Açıkcası biraz bütce biraz işlerimi yoluna koyma vs derken yavas yavas hazırlanmaya basladım ben bu ameliyat için. Allah izin verirse bu sene kesin dusunuyorum kışın özellikle. Aklımda 2 isim var biri hala şahruz seyda, diğeri ise deniz korkmaz,
Deniz beyi aylardır takip ediyorum ve izlerken işte bu diyorum, ama tabiki de görüşmeden etmeden hiç bir doktora karar kılamam sosyal medya fotoğraflarıyla.
fiyat olarak hala aynı dusuncedeyim deniz korkmazın fiyatı 15 bin tlydi kışın sorduğumda
sahruz beyi ise malesef takip edemiyorum artık, hesabı çalındı sanırsam
ayrıca dediğiniz doktorlara baktım hala bakmaya da devam ediyorum kesinlikle değerlendirmelerim arasında olanlar var hepsi de başarılı doktorlar.
Bir başka konuyu da danışmaya geldim, özellikle kalın derili olanlara,
Arastırdığım duyduğum kadarıyla kalın derili buruna sahip olanların ameliyattan önce bir bir dermatologla görüşmesi daha iyi sonuclar veriyormus. ameliyat öncesi cildi hazırlamak amaclı bir tedavi uyguluyorlarmış sanırım. ne dusunuyosunuz yani aranızda cildiyeyle beraber bu işi yürütenler varmı?
ameliyat olanların guncellemelerini de bekliyorum, umarım herkes istediği fındık, tatlış, doğal, buruna kavuşmuştur
op.drdeniz insta hesabı ama istanbulda hakan beyin de yaptığı burunlar cok doğal görünüyor ama bende istanbulda dusunuyorum acaba fiyatı nasılDeniz korkmaza hiç bakmadım bir bakayım benim aklımda Hakan soygür
var ama Ankarada
Merhaba doktor Deniz korkmaz ile görüştünüz mü bir bilginiz var mı acaba doktor hakkındaMerhabalar, tavsiye veren herkese tesekkur ederim.
Açıkcası biraz bütce biraz işlerimi yoluna koyma vs derken yavas yavas hazırlanmaya basladım ben bu ameliyat için. Allah izin verirse bu sene kesin dusunuyorum kışın özellikle. Aklımda 2 isim var biri hala şahruz seyda, diğeri ise deniz korkmaz,
Deniz beyi aylardır takip ediyorum ve izlerken işte bu diyorum, ama tabiki de görüşmeden etmeden hiç bir doktora karar kılamam sosyal medya fotoğraflarıyla.
fiyat olarak hala aynı dusuncedeyim deniz korkmazın fiyatı 15 bin tlydi kışın sorduğumda
ayrıca dediğiniz doktorlara baktım hala bakmaya da devam ediyorum kesinlikle değerlendirmelerim arasında olanlar var hepsi de başarılı doktorlar.
Arastırdığım duyduğum kadarıyla kalın derili buruna sahip olanların ameliyattan önce bir bir dermatologla görüşmesi daha iyi sonuclar veriyormus. ameliyat öncesi cildi hazırlamak amaclı bir tedavi uyguluyorlarmış sanırım. ne dusunuyosunuz yani aranızda cildiyeyle beraber bu işi yürütenler varmı?
ameliyat olanların guncellemelerini de bekliyorum, umarım herkes istediği fındık, tatlış, doğal, buruna kavuşmuştur
malesef hala görüşemedim. eğitim durumlarımdan dolayı istanbula bir türlü gidemiyorum maleseff ama önümüzdeki ay kesin en fazla kasım sonu gibi görüsmeyi dusunuyorum kendisiyleMerhaba doktor Deniz korkmaz ile görüştünüz mü bir bilginiz var mı acaba doktor hakkında
Doğan Pınar hakkında bilginiz var mımalesef hala görüşemedim. eğitim durumlarımdan dolayı istanbula bir türlü gidemiyorum maleseff ama önümüzdeki ay kesin en fazla kasım sonu gibi görüsmeyi dusunuyorum kendisiyle
Maalesef, ama yaptığı burun tarzı benim kafamdaykiyle aynı diyebilirim fiyat sordum eğer dönüs yaparsa dusunebilirim kendisiniDoğan Pınar hakkında bilginiz var mı
Merhabalar, Allah kısmet ederse bende Şahruz hocaya ameliyat olacağım Aralık ayına randevum oluşturuldu. Bende ilk defa duydum cildiye ile yürütüldüğünü.. Ama bir arkadaşım ameliyatından 1 hafta kadar önce cilt bakımına gitmişti. Bende sanırım öyle yapacağım:) Şimdiden geçmiş olsun dileklerimleMerhabalar, tavsiye veren herkese tesekkur ederim.