• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

noflexzone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
6
0
88
Öncelikle merhabalar,benim burun ameliyatı olmam lazım fakat bütçem çok yok. Telefonumu satacağım azda karttan çektiririm falan derken 2bin- 2.5 bin falan bir bütçem oluyor.
Bu fiyat aralığında iyi bir hoca öneriniz var mıdır?
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba 2 bine 3 bine yapan cok dr var ama onlara gidenler genelde memnun kalmiyor burnunda cok büyük sorun yoksa bence yaptirma yada bekle birkac sene iyi uzmanina yaptir ben 4. defa oldum gercekten yüzünüzde birsey yaptiracaksaniz kaliteyi tercih edin ucuzlugu degil

Merhaba 2 bine 3 bine yapan cok dr var ama onlara gidenler genelde memnun kalmiyor burnunda cok büyük sorun yoksa bence yaptirma yada bekle birkac sene iyi uzmanina yaptir ben 4. defa oldum gercekten yüzünüzde birsey yaptiracaksaniz kaliteyi tercih edin ucuzlugu degil

siz hangi doktorlara oldunuz acaba?

bursada esteticare diye bi yer var 3.500 den başlıyodu fiyatları ben estetik internationalda oldum baştan 6 bin dediler 3.900 e oldum kapmanya vardı estetik international ın ankarada istanbuldada şubeleri var yanılmıyosam müşteri hizmetleriyle bi kere görüştünmü zaten kampanyalarda arayarak yada mesajla bilgilendiriyolar. Benim bugün 31.günüm ilk zamanlar çok korktum şişlikler inmeyecek burnum küçülmicek kemer gitmicek diye ama gittikçe iyi oluyo. Sanada fikir olur belki

merhaba arkadaş 2 3 bin demiş eren taştanın fiyatları çok yüksek nasıl ödesin. Benim bildiğim sincanda Esabil Eker var fiyatı uygun bi araştırın isterseniz.

Arkaşım bu kadar ucuz burun ameliyatı doktor bulmak kolayda sonuç nasıl olur onu düşünmen lazım sonrasında pişman olacaksan bence biraz daha sık dişini para biriktir iyi bir doktora ol derim.sonra pişmanlık yaşama tabi karar senin allah yardımcın olsun

Back