Merhaba arkadaşlarrrr, ben Nisan ayında Melih Hocama burun estetiği ameliyatı oldum hem sağlık problemim vardı hem de gerçekten güzel ve estetik bir burun istiyordum veee kendisini bulduğumda ve ulaşabildiğimde gerçekten çok sevindim kendisi gerçekten alanının en iyisi diyebilirim ve çok beyefendi bir insan gerçekten çok teşekkür ederim kendisine. Artık çok rahat nefes alabiliyorum ve estetik kaygılarım yok çok ama çok memnunum ve ilgili bir doktor kontrollere de gittiğiniz sürece gayet rahat bir süreç oluyor ben çok doktor araştırdım yıllarca ve iyi ki Melih hocaya denk gelmişim çok ama çok mutluyummm her gün insanlardan iltifat almak da çok mut
Fiyatı ne kadardıMerhaba arkadaşlarrrr, ben Nisan ayında Melih Hocama burun estetiği ameliyatı oldum hem sağlık problemim vardı hem de gerçekten güzel ve estetik bir burun istiyordum veee kendisini bulduğumda ve ulaşabildiğimde gerçekten çok sevindim kendisi gerçekten alanının en iyisi diyebilirim ve çok beyefendi bir insan gerçekten çok teşekkür ederim kendisine. Artık çok rahat nefes alabiliyorum ve estetik kaygılarım yok çok ama çok memnunum ve ilgili bir doktor kontrollere de gittiğiniz sürece gayet rahat bir süreç oluyor ben çok doktor araştırdım yıllarca ve iyi ki Melih hocaya denk gelmişim çok ama çok mutluyummm her gün insanlardan iltifat almak da çok mutlu ediyor.
Ben Ocak ayında fiyat konuşmuştum sağlık problemi olduğu için 20k küsür bir fiyat ödedim ama sağlık problemi yoksa 50k den başlıyormus fiyatı revizyon da 60k diye biliyorumFiyatı ne kadardı
melike hocam çok iyidir tebriklerMerhaba arkadaşlarrrr, ben Nisan ayında Melih Hocama burun estetiği ameliyatı oldum hem sağlık problemim vardı hem de gerçekten güzel ve estetik bir burun istiyordum veee kendisini bulduğumda ve ulaşabildiğimde gerçekten çok sevindim kendisi gerçekten alanının en iyisi diyebilirim ve çok beyefendi bir insan gerçekten çok teşekkür ederim kendisine. Artık çok rahat nefes alabiliyorum ve estetik kaygılarım yok çok ama çok memnunum ve ilgili bir doktor kontrollere de gittiğiniz sürece gayet rahat bir süreç oluyor ben çok doktor araştırdım yıllarca ve iyi ki Melih hocaya denk gelmişim çok ama çok mutluyummm her gün insanlardan iltifat almak da çok mutlu ediyor.
3 ay Melih hocam elinden geldiğince zamanı kısa tutan bir doktorne kadar süre beklediniz peki?
Son durumu hakkında bilgi verebilir misiniz bende melih beye olmayı düşünüyorumMerhaba arkadaşlarrrr, ben Nisan ayında Melih Hocama burun estetiği ameliyatı oldum hem sağlık problemim vardı hem de gerçekten güzel ve estetik bir burun istiyordum veee kendisini bulduğumda ve ulaşabildiğimde gerçekten çok sevindim kendisi gerçekten alanının en iyisi diyebilirim ve çok beyefendi bir insan gerçekten çok teşekkür ederim kendisine. Artık çok rahat nefes alabiliyorum ve estetik kaygılarım yok çok ama çok memnunum ve ilgili bir doktor kontrollere de gittiğiniz sürece gayet rahat bir süreç oluyor ben çok doktor araştırdım yıllarca ve iyi ki Melih hocaya denk gelmişim çok ama çok mutluyummm her gün insanlardan iltifat almak da çok mutlu ediyor.